Södra Älvsborgs Sjukhus, VO psykiatri

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Om vår lediga tjänst
Du kommer att arbeta med behandling av barn och ungdomar upp till 18 år med en ätstörningsproblematik. Den behandling vi erbjuder är familjebaserad och anpassad för ätstörningar. Behandlingen är inte individuell, utan hela familjen är närvarande under behandlingstiden.

Om oss
Psykiatrimottagning ätstörning är en del av verksamhetsområde psykiatri vid Södra Älvsborgs Sjukhus. Vi tar emot patienter i alla åldrar med en ätstörningsproblematik. Teamet är tvärprofessionellt med ca 20 medarbetare. Utöver vår mottagning har vi även en dagsjukvårdsavdelning. Våra lokaler ligger på Solhem, några minuters promenad från sjukhusområdet i Borås.

Vi erbjuder dig

  • Utbildning och handledning
  • Erfarna kollegor med en hög kompetens
  • En mentor som stöttar dig under introduktionen och även efter
  • En arbetsplats som arbetar aktivt för en god arbetsmiljö

Din profil
Vi söker dig som är kurator med erfarenhet av behandlingsarbete med barn och ungdomar samt intresse och vana vid att arbeta med familjer. Erfarenhet av arbete inom psykiatrisk vård är önskvärt. Du behöver tycka om att jobba i team. Du ska ha god förmåga att arbeta i olika IT-system då arbetet innefattar administrativa uppgifter såsom exempelvis bokning av besök, journalföring och ibland digitala vårdbesök.

Övrigt
Vi värnar om allas trygghet och begär utdrag ur belastnings- och misstankeregistret på alla som erbjuds anställning hos oss.

Välkommen med din ansökan redan idag och bifoga även giltig yrkeslegitimation! Urval och intervjuer sker löpande. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1697
Kontakt
  • Stina Claesson, vårdenhetschef, 070-0822335
Facklig företrädare
  • Paula Linna, Vision, 033-6163538
Publicerat 2024-04-02
Sista ansökningsdag 2024-04-30

Tillbaka till lediga jobb