Sjukhusen i väster, Vårdplaneringsteamet, Kungälvs sjukhus

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus –
Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Högsbo närsjukhus och Kungälvs sjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

Beskrivning
Vårdplaneringsteamet är ett team på 6 personer som arbetar mot sjukhusets somatiska vårdavdelningar och organisatoriskt tillhör Rehabenheten tillsammans med arbetsterapi, fysioterapi, logopedi, kuratorer, dietist, stroke hemrehabiliteringsteam, mobilt palliativt team, palliativ smärta och neuropsykologi.

Rehabenheten är en del av verksamhetsområdet Geriatrik, neurologi och rehabilitering på Sjukhusen i väster.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill jobba i vårt härliga Vårdplaneringsteam, och välkomnar dig till ett havs- och naturnära sommarvikariat hos oss!

Teamet arbetar mot de somatiska vårdavdelningarna och jobbar på olika sätt för att möjliggöra en trygg och säker in- och utskrivningsprocess. Som medarbetare i vårdplaneringsteamet kommer du att vara ett kunskapsstöd för in- och utskrivningsprocessen gentemot vårdavdelningar, arbeta mycket med och i IT-tjänsten SAMSA samt samarbeta med kontakter i den regionala och kommunala primärvården.

Teamet arbetar ofta ute på vårdavdelningar i kontakt med vårdpersonal, patienter och anhöriga samt arbetar och kommunicerar även mycket via IT-tjänsten SAMSA, mejl, vårdmöten och telefon. Teamet har även många praktiska arbetsuppgifter som att boka planeringsmöten, samordna sjukhusgemensam vårdmötesutrusning och utföra andra arbetsuppgifter kopplat till in- och utskrivningsprocessen.

Vi arbetar med ständig utveckling och förbättring av verksamheten, där alla våra medarbetare har en viktig roll.

Du kommer att anställas i din grundproffession.

Kvalifikationer
Vi söker dig med adekvat utbildning för uppdraget och med minst ett par års erfarenhet i yrket från sjukvård och/eller kommunal verksamhet. Det är meriterande om du är förtrogen med lagstiftning HSL och SoL samt om du har erfarenhet med att arbeta med in- och utskrivningsprocessen samt IT-tjänsten SAMSA.

Du strävar efter att lösa problem, samt har ett konsultativt arbetssätt och ser samverkan som en naturlig arbetsform. Du ska ha god kommunikativ förmåga i tal och skrift och du är noggrann och arbetar patientsäkert.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper samt en god samarbetsförmåga, initiativförmåga samt förmåga att bemöta patienter, anhöriga och arbetskamrater på ett positivt sätt.

Om tjänsten
Vikariat 2024-06-01 – 2024-08-31 eller efter överenskommelse. 

Övrigt
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1688
Kontakt
  • Amanda Orlinis, enhetschef, 073-5898460, amanda.orlinis@vgregion.se
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, exp, 0303-98844
  • Anki Kristoffersson, Kommunal, 076-5368075
  • Therese Jakobsson, Vision, 076-0508863
Publicerat 2024-04-03
Sista ansökningsdag 2024-04-17

Tillbaka till lediga jobb