Västra Götalandsregionen, Västfastigheter bygg och förvaltning


Teknisk Förvaltare/projektledare - Tekniska säkerhetssystem 

Område bygg och förvaltning ansvarar för kundrelationen, fastigheterna, dess tekniska system och utveckling för att skapa trygga och robusta lokaler i en samhällsviktig verksamhet.

Fastighetsförvaltning ansvarar även för regionens behov av extern inhyrning till våra 23 förvaltningar/bolag, parkering och tillgänglighetsfrågor och för regionens fastigheter för resecentrum, buss och tågdepåer.

För dig med ett stort säkerhets/teknikintresse, som vill arbeta med utveckling och planering och projektledning av tele och säkerhetssystem är detta en spännande roll för dig.

Du kommer att ansvara för utveckling och förvaltning och projektledning av tekniska säkerhetsanläggningar såsom inbrottslarm, brandlarm, passersystem, kallelsesystem och lås i Västra Götalands regionens inhyrda verksamhetslokaler.

Tillsammans med ansvariga för verksamheterna deltar du i analysarbetet kring fysisk säkerhet och framtagande av behovsbeskrivningar samt budgetunderlag.

Som teknisk förvaltare kommer du att arbeta med underhålls- och reinvesteringsplanering och genomförande av projekt på kort- och lång sikt samt som sakkunnig kommer du att säkerställa att VGR:s tekniska krav och riktlinjer uppfylls vid lokalanpassningar i inhyrningsprojekt.

Du deltar aktivt i förbättringsarbetet kring tekniska säkerhetsanläggningar tillsammans med teamet tekniska förvaltare på enheten och andra kollegor på förvaltningen.

Tjänsten är placerad på vårt kontor i regionens hus i Uddevalla, och det kommer innebära resor i och runt Uddevalla med omnejd.

Din bakgrund
För att lyckas och trivas i rollen har du en god kunskap om fysisk säkerhet och säkerhetstekniska helhetslösningar, med en gedigen kunskap om branschregelverk och dess påverkan. Du har en bakgrund inom större fastighetsorganisation, entreprenör eller konsult projekt-/byggledning där du arbetat med fysisk Säkerhet och tekniska säkerhetsanläggningar i roller som konsult, projektledning, tekniskförvaltare eller byggprojektledare.

Akademisk utbildning inom teletekniska säkerhetssystem alternativt annan branschutbildning/-erfarenhet som VGR bedömer relevant.

God kunskap inom branschregelverk såsom SSF, SBF, BBR.

Du behöver ha B-körkort. Där det är möjligt använder vi gärna kollektivtrafik eller våra poolbilar vid resande. 

Det är en också extra fördel om du har erfarenhet inom fastighets- och byggbranschen med kunskap om byggprocessen, LOU, AB/ABT/ABK.

Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda dig goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till vi tillsammans skapar vi hållbara miljöer. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.

Välkommen med din ansökan senast 14 maj. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Heltid
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1641
Kontakt
  • Roger Olausson, Enhetschef, 0730699259
Facklig företrädare
  • Iowan Hedendahl, Sverigens ingenjörer, 0722-056401
  • Jasmina Jahic, Vision, 070-0805946
Publicerat 2024-03-27
Sista ansökningsdag 2024-05-14

Tillbaka till lediga jobb