Västra Götalandsregionen, Västfastigheter bygg och förvaltning


Regionområde Västfastigheter bygg och förvaltning har kundansvar, är representant för fastighetsägaren i frågor som rör regionens fastighetsbestånd och försörjer regionens verksamheter med lokaler. Enhet Administration som är en del av Västfastigheter bygg och förvaltning stödjer regionområdet med likartad, effektiv och kvalitetssäker administrativ kompetens. Vi söker nu en ekonom till vår enhet!

Arbetsbeskrivning

På enhet Administration arbetar idag 16 personer, som är indelade i team efter kompetensområde. Du kommer att ingå i kompetensteam ekonomistöd, där du tillsammans med dina kollegor arbetar med att att stödja fastighetsförvaltare och projektledare i frågor gällande ekonomi. I arbetsuppgifterna ingår i huvudsak prognos och budgetarbete. Du förbereder och till viss del leder ekonomimöten med förvaltare och projektledare. Även andra administrativa arbetsuppgifter ingår som stödjer verksamheten i ekonomiarbetet. Du kommer också att vara med och utveckla verksamhetens arbetssätt för att på sikt arbeta ännu mer likartat, effektivt och kvalitetssäkert.

Resor inom regionen ingår i tjänsten, vid resor använder vi gärna kollektivtrafiken. Placering är på Regionens hus i Göteborg. 

Kvalifikationer

Vi söker dig med som lägst tvåårig eftergymnasial utbildning inom ekonomi, alternativt annan utbildning som tillsammans med relevant erfarenhet bedöms likvärdig. Du har goda kunskaper i Office-paketet, med tyngdpunkt i Excel samt har erfarenhet och kunskap av budget och prognosarbete. 

Då du i din roll har många kontaktytor ser vi att du har mycket god samarbetsförmåga och ett helhetstänk där du bidrar till regionområdets gemensamma mål. Du kommunicerar väl på svenska i tal och skrift, och är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Vidare är du lösningsorienterad och har förmåga att identifiera effektiva lösningar. 

Har du erfarenhet av att ha arbetat i en politiskt styrd organisation är detta meriterande. Det är även meriterande om du har arbetat i Raindance, med ekonomi i byggbranschen samt har erfarenhet av projekthantering.

Rekryteringsprocessen

Tjänsten kan komma att placeras i säkerhetsklass. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kan komma att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen före anställning.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 22 april.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du får introduktion, utbildning och bra anställningsvillkor. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.  

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1607
Kontakt
  • Cecilia Salmi, Enhetschef, 0722-000889
Facklig företrädare
  • Jasmina Jahic, Vision, 070-0805946
  • Stig Holmlund, Akavia, 070-9512345
Publicerat 2024-04-08
Sista ansökningsdag 2024-04-22

Tillbaka till lediga jobb