Närhälsan Färgelanda rehabmottagning

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Välkommen till Närhälsan Färgelanda rehabmottagning.

Vi är en arbetsgrupp bestående av fysioterapeuter/sjukgymnaster och arbetsterapeuter med bred kompetens och stort engagemang. En god arbetsmiljö, där vi är måna om varandra, trivs och utvecklas är viktigt för oss.

Följ oss på Instagram: Länk till Instagram

Vi söker 

Vi söker dig som är lyhörd, har en god kommunikationsförmåga och kan möta individernas unika behov då du möter många olika människor. Det är viktigt att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och att du kan samarbeta med dina arbetskollegor.

För att vara aktuell för tjänsten ska du vara fysioterapeutstuderande och ha läst klart termin 4 alternativt termin 5 på fysioterapeutprogrammet. Du ska även ha intresse av att lära dig mer om att jobba med en bred patientgrupp inom primärvård. Ett krav är att bifoga CV, betyg eller intyg som visar att du är behörig vid anställningens start. 

Arbetsuppgifter 

Du kommer biträda fysioterapeuterna i deras arbete på mottagningen samt vid hembesök. Arbetet innebär att hjälpa till att rehabilitera och träna patienter i alla åldrar med besvär och skador från hela rörelseapparaten. Du kommer även, under handledning av fysioterapeut, självständigt behandla eller träna patienter. 
 
Arbetet innebär också andra arbetsuppgifter, såsom hjälpmedelshantering, att vara behjälplig med städ, boka patienter via telefon och andra förekommande sysslor.  

Vi erbjuder dig 

Att börja som sommarvikarie hos oss ger dig möjligheter att utvecklas och att knyta framtida kontakter. Vi vill ge dig den bästa möjliga starten hos oss och arbetar för att ge dig en så bra introduktion som möjligt utifrån dina behov och erfarenheter. Vi arbetar utifrån vår värdegrund Pålitlig, Nytänkande och Omtänksam.   

Övrigt

B-körkort är önskvärt.  

Intervjuer sker löpande.

Sommarperioden är mellan juni, juli och augusti, exakt start- och slutdatum för anställning kan variera. Tjänsten är dagtid, måndag-fredag.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Färgelanda
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1566
Kontakt
  • Sofia Sandberg, Enhetschef, 076-1154501
Facklig företrädare
  • Abdol Vazae, Fysioterapeuterna, 0736-636889
Publicerat 2024-03-25
Sista ansökningsdag 2024-04-22

Tillbaka till lediga jobb