Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Avdelning 316 ÖS

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver världsledande sjukvård, forskning, utbildning och innovation som efterfrågas nationellt och internationellt. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten är alltid är i fokus.

Om oss

Vill du arbeta inom Neonatal Intensivvård där vi erbjuder barnsjukvård i världsklass till de allra sjukaste barnen och deras familjer?

En neonatal intensivvårdsavdelning är en specialiserad enhet där mycket för tidigt födda och nyfödda barn med komplexa medicinska tillstånd får livräddande intensivvård. Varje barn vårdas oftast av minst två personer för att säkerställa optimal omvårdnad och medicinsk behandling. Avdelningen hanterar akuta situationer dygnet runt.

Vi har ett nära samarbete med förlossningsavdelningarna och står alltid beredda om ett barn förväntas födas för tidigt, eller om det sker något akut i samband med födelsen. Avdelningen har 11 intensivvårdsplatser.
Verksamheten bemannar också den neonatala transportorganisationen som transporterar nyfödda barn med ambulans, flyg och helikopter.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska hos oss arbetar du i team med läkare och sjuksköterskor. Du ansvarar för omvårdnadsuppgifter och finns till stöd för föräldrar i anknytningsprocessen. Våra mentorer finns som stöd i arbetet på avdelningen. Vi har utbildning och träning av akuta situationer som regelbundet genomförs av våra CEPS instruktörer. Som erfaren undersköterska finns utvecklingsmöjligheter med utökat ansvar för förlossning och mer avancerade medicintekniska och omvårdnadsuppgifter.

Om dig

Vi söker dig som är undersköterska med inriktning akutsjukvård alternativ barnsjukvård. Har du tidigare erfarenhet av barnsjukvård/neonatalsjukvård alternativt intensivvård/akutsjukvård är det meriterande.

Vi söker dig som har en positiv människosyn och en god samarbetsförmåga. Du är flexibel och kan hantera hastigt uppkomna situationer med bibehållet lugn. Du visar engagemang och vilja i ditt arbete och är intresserad av att bidra till utveckling av vår verksamhet.

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Från den 1 juli 2023 är undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att du kommer att behöva ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg. På Socialstyrelsens hemsida kan du läsa mer om skyddad yrkestitel för undersköterskor – där framgår också vilka övergångsregler som gäller: Undersköterska blir en skyddad yrkestitel 1 juli 2023 - Legitimation (socialstyrelsen.se)

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1181
Kontakt
  • Avdelningschef, Jennie Norlander, 076-7691173
Facklig företrädare
  • Kommunal, Irene Andrén, 031-3439309
Publicerat 2024-03-01
Sista ansökningsdag 2024-04-17

Tillbaka till lediga jobb