Folktandvården, Kungshamn

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.

Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!

Huvuduppdrag och arbetsuppgifter
På Folktandvården Kungshamn träffar du patienter i alla åldrar med många olika vårdbehov. Du är klinikens ansikte utåt och ger service av högsta kvalitet till alla som du möter. Du kommer att arbeta mycket i Office-paketet, journalsystemet T4 och i ekonomisystemet Raindance. Du kommer också, tillsammans med andra kollegor, att delta i klinikens utvecklingsarbete. Är du tandsköterska kan vid behov även traditionella tandsköterskeuppgifter förekomma.

I tjänsten ingår bland annat:

  • Ansvara för kundkontakter i receptionen, på telefon och mail, samt för tidbokning och kallelser.
  • Hantering av fakturering, betalningar och övriga administrativa arbetsuppgifter
  • Tillsammans med andra kollegor delta i klinikens utvecklingsarbete.
  • Om du är tandsköterska kan vid behov även traditionella tandsköterskeuppgifter förekomma.

Hos oss arbetar idag sammanlagt 12 medarbetare. Läs gärna mer om våra öppettider och hur du hittar hit: Folktandvården Kungshamn - Folktandvården (vgregion.se) 

Kompetenskrav och profil

  • Har godkänd gymnasieutbildning eller motsvarande
  • Har utbildning som receptionist eller tandsköterska
  • Behärskar svenska språket väl samt god kommunikationsförmåga
  • Har goda kunskaper i Office-paketet

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av receptionistarbete samt vana vid att arbeta med fakturering samt kassahantering. Det är även meriterande om du har arbetat i journalsystemet T4 och Raindance.  

Du tycker om att arbeta med människor och att ge god service, vilket märks både i ditt sätt att bemöta kunder, besökare och kolleger. Du bidrar med din positiva energi till arbetsgruppen och har mycket god samarbetsförmåga. Professionalism, respekt, lyhördhet och empati genomsyrar ditt arbete. Som person är du lösningsinriktad och flexibel. Händelserika miljöer stimulerar dig. Du klarar av att hålla många bollar i luften, är stresstålig och kan prioritera mellan arbetsuppgifter. Du skapar struktur och har ett gott ordningssinne. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om rekryteringsprocessen
Du som inte redan är anställd hos oss blir kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Dessa intervjuer är planerade till vecka 9-10.

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungshamn
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/810
Kontakt
  • Klinikchef: Elin Gustafsson, 076-3914656
Facklig företrädare
  • Therese Lindqvist, Vision, 072-2026910
Publicerat 2024-02-14
Sista ansökningsdag 2024-02-27

Tillbaka till lediga jobb