Sjukhusen i väster, Medicinavdelning 4, Kungälvs sjukhus

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus –
Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Högsbo närsjukhus och Kungälvs sjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

Detta blir din nya arbetsplats
Verksamhetsområde Medicin på Kungälvs sjukhus öppnade i oktober 2022 en ny vårdavdelning, Avdelning 4, med nya slutenvårdsplatser med inriktning mot internmedicin.

På medicin arbetar vi i team bestående av läkare, sjuksköterska och undersköterska. Vi är alla delaktiga i den personcentrerade vården – tillsammans skapar vi värde för våra patienter.

När du börjar resan på Avdelning 4 tillsammans med oss erbjuds du att jobba i våra nya, fräscha och anpassade lokaler. Patienterna som vårdas här har enkelrum med egen toalett och dusch. Varje team är stationerade vid en egen teamstation med tillhörande rondrum.

Vad kan vi erbjuda dig?
Du erbjuds utbildning i våra system, fortbildning och vi arbetar också med förbättringsarbeten och kompetensutveckling. Du erbjuds personlig kompetensutveckling anpassad till ditt behov. Det finns möjligheter att delta och/eller driva förbättrings- och utvecklingsarbeten på avdelningen.

Arbetet är kunskapsintensivt, utvecklande och spännande.

Välkommen till vårt härliga gäng på 4:an och bli en av oss, där vi alla är nya på jobbet och arbetar tillsammans för att utveckla vår avdelning och oss själva.

Kliniskt basår
För dig som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår Kliniskt basår under det första året i din tillsvidareanställning. Kliniskt basår innehåller föreläsningar, processorienterad omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Det ingår även att gå bredvid i andra verksamheter, för att du ska få en bredare förståelse för sjukhuset där du arbetar. Detta är en satsning som görs för att ge dig möjlighet att ytterligare utvecklas i din profession och bygga upp din yrkesidentitet.

Kungälvs sjukhus har omvårdnadscoacher - intensivvårdssjuksköterskor som finns som bollplank och som kan stötta och hjälpa till, speciellt för nya sjuksköterskor.

Vi på Sjukhusen i väster erbjuder olika förmåner till våra medarbetare, exempelvis har vi friskvårdsbidrag och rabatter inom hälsa och friskvård.

Som anställd har du även fri öppen hälso- och sjukvård i hela Sverige.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100% kan diskuteras
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/787
Kontakt
  • Charlotta Karlsson, enhetschef, 0722-042972
  • Anna Ågren, enhetschef, 0722-047790
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, vardforbundet.ksh@vgregion.se, 0303-98844
Publicerat 2024-02-09
Sista ansökningsdag 2024-02-29

Tillbaka till lediga jobb