Skaraborgs Sjukhus, Verksamhetsområde 8, Njurmedicin

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning

Är du undersköterska och söker en arbetsplats som både ger dig utmaningar, glädje och trygghet i en arbetsgrupp med hög kompetens behöver du inte leta längre. Välkommen till oss på Njurmedicin/Sårcentrum. 

Njurmedicin har plats för 15 njurmedicinska och internmedicinska patienter. Sårcentrum finns till för att ta hand om patienter som har eller riskerar få sår. Vi är även avdelning för de patienter som behöver kärlkirurgisk åtgärd på grund av nedsatt cirkulation. De internmedicinska patienterna är av varierad medicinsk orsak.  
 
Vill du vara en del av vår avdelning när vi utvecklas för framtiden ska du hänga med nu! Vi är en arbetsgrupp med hög kompetens där många av oss arbetat på avdelningen länge. Vi är måna om att hela tiden arbeta med att kunna ha en god arbetsmiljö, där personalen trivs och känner sig delaktiga i vardagen och i utvecklingen av verksamheten. Vi är med i utvecklandet av nya system för att omvårdnadsarbetet ska kunna ta del av den IT-utveckling som hela tiden pågår i samhället.  

Arbetsuppgifter

Hos oss kommer du få ett stimulerande och omväxlande arbete med chans till viss specialisering. Som undersköterska kommer du att få arbeta självständigt inom sårvård, kärlkirurgi, internmedicin och njurmedicin. Arbetet innebär sedvanliga undersköterskeuppgifter förekommande på en vårdavdelning. Arbetet på avdelningen sker tvärprofessionellt med sjuksköterska, undersköterska, läkare, dietist, kurator, arbetsterapeut och fysioterapeut.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Som person ser vi att du är ansvarstagande, tydlig och strukturerad. Du har en vilja att hela tiden utvecklas och att utveckla verksamheten. Du har ett professionellt förhållningssätt och förmåga att motivera patienten för att bli den självklare medaktören i sin behandling vilket vi strävar efter. Vi uppskattar att människor är olika och ger dig möjlighet att utveckla dina egna intresseområden i ditt arbete.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Övrigt

Urval sker löpande under ansökningstiden.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 6
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/783
Kontakt
  • Sandra Dahlberg, Enhetschef, 0724512119
  • Jennie Bring, Enhetschef, 0722063384
Facklig företrädare
  • Kommunal via växeln, 0500431000
Publicerat 2024-02-09
Sista ansökningsdag 2024-02-23

Tillbaka till lediga jobb