Fastighet, stöd och service, Ekonomiservice, Redovisning


Ekonomiservice uppdrag är att frigöra resurser för vård och omsorg genom att erbjuda effektiva och kvalitativa tjänster inom ekonomi. Vi söker nu en enhetschef till en av våra enheter som arbetar med redovisning. Hos oss får du möjlighet att utveckla så väl verksamheten som dig själv.

Arbetsuppgifter

Enhetens huvuduppdrag är att sköta löpande redovisning åt regionens förvaltningar. Du kommer att leda, stötta och motivera 20 kompetenta medarbetare så att ni tillsammans når verksamhetens uppsatta mål. Du har verksamhets- ekonomi- och personalansvar för din enhet.

Då det är flera enheter som arbetar med samma uppdrag, men mot olika kunder, kommer du samarbeta med dina chefskollegor i stor uträckning. Du har även direkt kontakt med våra kunder, som ju är förvaltningar i regionen.

Tjänsten är placerad i Mariestad men resor förekommer någon gång per månad, då möten, utbildningar och liknande kan förläggas till andra platser inom regionen. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har flerårig eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller annat område vi bedömer likvärdigt. Du har relevant arbetslivserfarenhet inom ekonomiområdet där du exempelvis har arbetat som controller eller med redovisning. För att vara aktuell för den här tjänsten behöver du ha någon form av ledarerfarenhet sedan tidigare.

Du trivs med att samarbeta med andra och har förmåga att se till helheten. Din känsla för service är hög och du bygger goda relationer med så väl medarbetare och kollegor som kunder.

Då vi är en verksamhet som ständigt utvecklas behöver du gilla förändring och vilja vara med och utveckla verksamheten genom att hitta och våga testa nya arbetssätt.

Vårt erbjudande

Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete där du tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor får vara med och utveckla verksamheten.

Vi värnar om balans mellan arbete och fritid och erbjuder distansarbete ett par dagar i veckan när verksamheten tillåter.

Rekryteringsprocessen

I den här processen efterfrågar vi inget personligt brev utan du kommer istället få besvara ett antal frågor där du ombeds beskriva dina erfarenheter. Efter sista ansökningsdag kallar vi de kandidater som matchar profilen bäst baserat på urvalsfrågorna för en första intervju. Se därför till att svara utförligt på frågorna. Intervjuerna är planerade till 11/3 och 12/3 så gör gärna en markering i kalendern nu.

Chefsrekryteringsprocessen i Västra Götalandsregionen utgår från regionens fyra chefskriterier; Värdegrundsbaserat chefskap, Mål och resultatorienterat chefskap, Kommunikativt chefskap och Utvecklingsorienterat chefskap. Som en del av urvalsprocessen sker djupintervju och testning vid regionens Center för chefsrekrytering i Göteborg. Testerna planeras att genomföras digitalt den 21/3.

För frågor som rör tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Helena Bergquist Carlsson För frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du Malin Ermund.

Varmt välkommen med din ansökan senast 28/2.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Mariestad
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/662
Kontakt
  • Helena Bergquist Carlsson, områdeschef, 0708-653592
  • Malin Ermund, 072-1448259
Facklig företrädare
  • Ingegerd Hermansson, Vision, 0734-445330
  • Birger Hedqvist Kumlander, Ledarna , 0707-850012
Publicerat 2024-02-06
Sista ansökningsdag 2024-02-28

Tillbaka till lediga jobb