Närhälsan Falköping Rehabmottagning

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Välkommen till Närhälsan Falköping Rehabmottagning, ta chansen att söka till vårt gäng med lång erfarenhet och hög kompetens inom primärvårdsrehabilitering!

Vi är en mottagning beläget vid Mösseberg i Falköping där lokalerna med bland annat stort och välutrustat gym ger dig stora möjligheter i din roll som fysioterapeut. Arbetsgruppen består främst av arbetsterapeuter och fysioterapeuter, men vi har även två administrativa medarbetare. Vi arbetar inom vårdval rehab och vi har ett team som arbetar med smärtrehabilitering.

Som anställd inom Närhälsan erbjuds du olika former av utvecklingsmöjligheter exempelvis genom internutbildningar och mentorskapsprogram. Som ny på arbetsplatsen får du en gedigen introduktion av erfaren medarbetare som även kommer att vara din handledare den första tiden.

På arbetsplatsen arbetar vi aktivt med att förbättra våra arbetssätt för att kunna möta både medarbetares och patientens behov. Arbetet innefattar ett tätt samarbete med andra professioner, både på den egna mottagningen och med andra samverkansparter.
Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Följ oss på Instagram: https://www.instagram.com/narhalsanrehab/

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter är att undersöka, diagnostisera och behandla patienter i alla åldrar med besvär och skador från hela rörelseapparaten såsom smärta, neurologi, idrottsmedicin, ortopediska patienter och andra sjukdomstillstånd men även till exempel psykisk ohälsa. Tillsammans med patienten läggs en personlig plan för rehabiliteringen. Arbetet är i stor utsträckning förlagt på mottagningen, men det finns möjlighet att arbeta hemifrån med det digitala vårdmötet. Även hembesök förekommer utifrån patientens behov samt hjälpmedelsförskrivning. Behandlingen av patienten sker såväl individuellt som i grupp och vårt gym är välutrustat så det finns stora möjligheter för patienten att få en bra rehabilitering.

Arbetet innefattar ett tätt samarbete med andra professioner, både på den egna mottagningen och med andra samverkansparter. Du och dina kollegor ansvarar tillsammans med chefen för verksamhetens utveckling i ett ständigt pågående förbättringsarbete.

Länk till Närhälsans hemsida, jobba på rehabmottagning: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/rehab/?vgrform=1

Om dig

Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Har du tidigare erfarenhet inom yrket och primärvård är det meriterande men vi välkomnar även dig som är nyexaminerad eller jobbat i andra verksamheter.

Vi söker dig som är lyhörd, har en god kommunikationsförmåga och kan identifiera individernas unika behov då du möter många olika människor. Du kan planera ditt arbete på ett effektivt och organiserat sätt utifrån verksamhetens mål. Då arbetsbelastningen varierar och oförutsedda händelser kan uppstå ser vi att du är flexibel samt självständig. För dig är det en självklarhet att samarbeta med kollegor och övriga samarbetsparter i arbetet. Du delar även Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande. Stor vikt läggs på personliga egenskaper så som ett bra bemötande mot patienter och medarbetare.

Övrigt 

Resor i tjänsten förekommer.  

Intervjuer på mottagning kommer att hållas löpande.

Välkommen med din ansökan! 

 

Om rekryteringsprocessen 
Urval sker i två steg. Första urvalet görs av rekryterare på HR-avdelningen som kallar kandidater till telefonintervju. Efter ansökningstiden gör rekryterande chef ett andra urval av de sökande och kallar till en intervju på mottagningen. 

Vi använder oss av kompetensbaserade intervjuer vilket innebär att svaren på frågorna ska baseras på faktiska situationer. Det är viktigt att du beskriver så konkreta situationer som möjligt och försöker undvika generaliserande svar – detta för att vi ska kunna förstå situationen, varför du agerade som du gjorde och vad resultatet blev.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Falköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/626
Kontakt
  • Signe Wisborg, Områdeschef, 070-5736852
Facklig företrädare
  • Abdol Vazae, Fysioterapeuterna, 073-6636889
Publicerat 2024-02-07
Sista ansökningsdag 2024-03-27

Tillbaka till lediga jobb