NU-sjukvården, Område II, Anestesi-, Operation och Intensivvårdsklinik

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Drivs du av nyfikenhet och engagemang? Brinner du för utveckling och gillar när ingen dag är den andra lik? Är du en lagspelare som trivs med att arbeta nära andra i team?

Bli anestesisjuksköterska
Som anestesisjuksköterska i NU-sjukvården kommer du att arbeta med allmän kirurgi, dagkirurgi, ortopedi, urologi, gynekologi, öron/näsa/hals och trauma. Att arbeta på operation innebär ett stimulerande och intressant jobb med bra arbetstider och stora möjligheter att utvecklas inom sitt yrke. Du är en viktig del av operationsteamet och arbetar i team med anestesiläkare, operationssjuksköterska, undersköterska och operatör.

Som anestesisjuksköterska behöver du vara flexibel och arbeta i ett varierande tempo. Du arbetar i en högteknologisk miljö där patienten är i fokus. I din yrkesroll arbetar du närmast anestesiläkaren men är en viktig del i hela operationsteamet. Du kommer arbeta självständigt men har alltid en anestesiläkare att rådfråga. Du har ett stort ansvar för att patienten mår bra under operationen både när det gäller generell anestesi eller sedering samt assistera vid regional- och lokalanestesi vid alla typer av ingrepp.

Du får en heltidsanställning från utbildningsstart på operation, Uddevalla sjukhus eller Norra Älvsborgs Länssjukhus (NÄL). Du kommer att studera på helfart eller halvfart. 

Ett visst antal platser i NU-sjukvården ges möjlighet att behålla full lön under studietiden (så kallad utbildningsbefattning) och ett antal kan erhålla ett utbildningsbidrag.

För att kunna söka tjänsten ska du vara legitimerad sjuksköterska. För förkunskapskrav - se utbildningsanordnarens hemsida. Du ska också ha lämnat in en ansökan till det lärosäte som du är intresserad av att studera på. Utbildningsplats erbjuds i samband med att du antas på lärosätets vidareutbildning.

Villkor och instruktion för ansökan

  1. Ansökan till specialistsjuksköterskeprogrammet inriktning anestesi med start HT2024 skall vara inskickad via antagning.se senast den 15 mars.
  2. Ansökan som skickas in via rekryteringssystemet Varbi skall vara inskickad senast den 15 mars 2024. På sidan ”Personligt brev” är det viktigt att du redogöra för varför du har sökt utbildning och andra uppgifter som du anser vara värdefulla för beslutet om du ska beviljas finanisering. På sidan ”CV (anställning, utbildning m.m.)” fyller du i uppgifter om tidigare utbildningar och anställningar som sjuksköterska. Här bifogar du också sedan ditt antagningsbesked.
  3. Om du i dagsläget har en anställning inom NU-sjukvården ska du informera din chef att du har sökt utbildning.
  4. Efter att din ansökan registrerats startar urvalsprocessen och intervjuer kommer att genomföras. Rekryterande chef ansvarar för vilka av de sökande som kommer att prioriteras för utbildningsbefattning.
  5. 21 april skickas antagningsbesked ut från antagning.se till de som antagits till specialistutbildning. Antagningsbeskedet måste omgående bifogas din ansökan i Varbi för att den ska vara giltig (gäller även om du står på reservplats).
  6. Besked förmedlas av rekryterande chef. Chef informerar medarbetare och går sedan igenom anställningsavtal, överenskommelse och riktlinje för anställningen.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan och Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/572
Kontakt
  • Lisa Fråstad, Teamledare, 010-4351151
  • Hanna Davies, Teamledare, 010-4351151
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, vxl.010-4350000
Publicerat 2024-02-06
Sista ansökningsdag 2024-03-15

Tillbaka till lediga jobb