Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Plastikkirurgisk mottagning

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om verksamheten

Plastikkirurgen bedriver allmän plastikkirurgi och högspecialiserad vård, omfattande regional och nationell vård med speciell inriktning på mikrokirurgi, bröstkirurgi, avancerad sårvård, kraniofacial kirurgi ock läpp-käk-gomspaltskirurgi samt könsdysfori. Idag arbetar tolv medarbetare på den Plastikkirurgiska mottagningen. Till mottagningen är en vårdenhetsöverläkare knuten och vi har ett nära samarbete med den Administrativa enheten och även med Operation 6. Mottagningens öppettider är dagtid måndag till fredag.

Till mottagningen kommer både vuxna och barn för läkarbedömning eller självständiga sköterskemottagningar. Vi har en poliklinisk operationssal där vi opererar dagligen. Till mottagningen är också en fotoenhet knuten med två medicinska fotografer. Vi har också två heltidsanställda psykologer.

Arbetsuppgifter

Assistera vid polikliniska operationer och mottagningsarbete med självständiga sårvårdmottagning och läkarmottagningar. Du kommer även att bemanna rådgivningstelefon för patienter, remittenter och primärvård.

Om dig

Du som söker ska vara legitimerad sjuksköterska och vi ser gärna att du är har en vidareutbildning i operationssjukvård samt har några års erfarenhet av kirurgisk verksamhet. Har du erfarenhet av sårvård är det meriterande, likaså om du har erfarenhet av mottagningsarbete. Det är även önskvärt att du har kunskap i Elvis och Melior. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta självständigt men också kunna samarbeta med flera olika yrkesgrupper. Du är flexibel och har förmåga att skifta arbetstempo och fokus. I mötet med såväl patienter som kollegor har du ett öppet och empatiskt förhållningssätt. Vi tror att du som söker är utvecklingsintresserad och jobbar för ständiga förbättringar då vi är ett gott gäng som jobbar tillsammans för att utveckla verksamheten. Nu ser vi fram emot en ny arbetskamrat. Vi erbjuder bredvidgång med erfaren personal. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/489
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Anna Skanselid, 076-5293845
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Susanne Reuterberg , 076-1274544
Publicerat 2024-01-30
Sista ansökningsdag 2024-03-21

Tillbaka till lediga jobb