Sjukhusen i väster, , Kirurgimottagning Högsbo närsjukhus

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus –
Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Högsbo närsjukhus och Kungälvs sjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

Högsbo närsjukhus erbjuder en spännande arbetsplats där du får möjlighet att arbeta efter nya arbetssätt och där du kommer att vara en viktig del i införandet av nya innovativa arbetsformer för nära vård. Högsbo närsjukhus är ett så kallat smart sjukhus där vi kombinerar innovativa arbetssätt med framtidens IT-stöd för att möjliggöra vård med hög kvalitet med patienten i fokus. På sjukhuset finns dagkirurgiskt centrum, specialistcentrum med radiologi och provtagning för vuxna och barn. Högsbo närsjukhus är en viktig del i utvecklingen av närsjukvården i Göteborgsområdet.

Beskrivning
Nu börjar vi att utöka vårt team inför uppstarten av Högsbo.

Som nybyggt närsjukhus ser vi ett stort ansvar i att hitta nya lösningar för att tillgodose god och tillgänglig vård. Vi vill samtidigt skapa en känsla av ”det lilla sjukhuset” gemensamt med våra patienter och medarbetare. Vi ser framemot att få med dig från början, du som vill arbeta i en modern arbetsmiljö och som vill vara del i att driva arbetet framåt med kvalitet och utveckling.

Arbetsuppgifter
Tillsammans med dina kollegor kommer du utveckla den kirurgiska verksamheten och driva den framåt. Du kommer arbeta med mottagning och operationspatienter. På mottagningen utförs sedvanliga besök, proktologiska undersökningar och behandlingar liksom kirugia minor, samt RF-behandling av varicer. På operation utförs gall och bråckoperationer, proktologiska ingrepp och variceroperationer. Vi använder oss av både öppna och laparoskopiska tekniker.

Kvalifikationer
Vi söker dig med några års erfarenhet som specialistläkare inom kirurgi. Stor vikt kommer att fästas vid kompetens inom ljumskbråcks- och gall-kirurgi såväl öppen som laparoskopisk samt personliga egenskaper. Vi värdesätter förmåga att arbeta självständigt, initiativförmåga och intresse av teamarbete och verksamhetsutveckling

Villkor
Arbetstiden är dagtid, måndag-fredag. Vi tillämpar flexibel arbetstid.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/419
Kontakt
  • Gunilla Andersson, enhetschef, 0700–823547
  • Simone Schult, överläkare , 031–3425009
Facklig företrädare
  • John Andersson, Alingsås lasarett , JohnAndersson,Alingsåslasarett
Publicerat 2024-01-31
Sista ansökningsdag 2024-05-17

Tillbaka till lediga jobb