Västra Götalandsregionen, Västfastigheter drift


Område Västfastigheter drift ansvarar för drift, tillsyn och skötsel samt felavhjälpande underhåll och kundservice. Våra fastigheter är komplexa och tekniskt utmanande. Med vårt specialistkunnande och kännedom om våra kunders villkor är vi med och skapar förutsättningar för livsviktig vård.

Arbetsbeskrivning

I rollen som drifttekniker hos oss har du ett stimulerande arbete, där du tar stort eget ansvar. Dina arbetsuppgifter innefattar att arbeta med drift, tillsyn och skötsel av ventilationssystem samt avhjälpande underhåll inom fastighetsdrift. Det ingår att arbeta med planerade samt mer akuta jobb. Som drifttekniker beställer och avropar du service, samt material för fastighetsdrift. I arbetsuppgifterna ingår administrativa uppgifter såsom fakturahantering och avrapportering av åtgärder inom fastighetsdrift. I din roll är du kontaktperson mot sjukvården i frågor gällande inomhusklimat. 

Beredskapstjänstgöring i fast- eller poolform kan bli aktuellt om behov uppstår.  Resor ingår i tjänsten. Där det är möjligt använder vi gärna kollektivtrafiken vid resor. Placering på Sahhgrenska och vårt driftkontor. 

Kompetenser

I rollen som drifttekniker inom ventilation krävs ett lösningsorienterat arbetssätt, där du har lätt för att anpassa dig efter nya förutsättningar. Din förmåga att analysera och hantera tekniska problem snabbt och effektivt är god, och du är van vid att uppdatera, revidera och hålla god ordning på dokumentation. Vidare har du ett professionellt och serviceinriktat arbetssätt, där du trivs med att utveckla nätverk och bibehålla goda kundrelationer. 

Du har treårig teknisk gymnasiekompetens, med relevant eftergymnasial yrkesutbildning inom ventilationsteknik, alternativt har du utbildning och erfarenhet som bedöms likvärdig. Du har flerårig erfarenhet av självständigt arbete inom tekniska installationer för ventilation. Du har god kännedom om ventilationssystem, dess regleringar samt kunskap inom styr- och övervakningssystem för ventilation. 

Dina kunskaper i svenska är goda, både i tal och skrift, och du är van att arbeta i Office-paketet. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Det är meriterande om du har;

  • kompetens inom energieffektivisering och hållbarhet inom ventilationsteknik
  • erfarenhet av arbete med olika typer av ventilationssystem, tryckstyrda och tryckbalansering
  • kunskap om olika typer av filter och deras användning i sjukhusmiljö
  • god kunskap av schemaläsning och revidering
  • erfarenhet av att använda digitala system för rapportering och hantering av arbetsorder

 

Tjänsten kan komma att placeras i säkerhetsklass. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kan komma att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen före anställning. Provanställning kan komma att tillämpas. 

Varmt välkommen med din ansökan senast 29 februari. 

Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till hållbara miljöer. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/381
Kontakt
  • Johan Larbring, Driftchef, 072-1725392
Facklig företrädare
  • Jasmina Jahic, Vision, 070-0805946
Publicerat 2024-02-01
Sista ansökningsdag 2024-02-29

Tillbaka till lediga jobb