Försörjningsförvaltningen, Sisjödepån

Försörjningsförvaltningen är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen. Verksamheten bedrivs i hela Västra Götaland med fokus på försörjning och logistik till regionens olika verksamheter. Vi utvecklar och levererar bland annat tjänster inom måltider, tvätt, läkemedelsnära produkter och hjälpmedel, och lagerhåller och distribuerar produkter.

Vi på försörjningsförvaltningen i Västra Götalandsregionen söker nu sommarvikarier till vår verksamhet Sisjödepån för sommaren 2024!

 

Arbetsbeskrivning

Sisjödepån är Västra Götalandsregionens centrallager-funktion för förbrukningsmaterial. Du får som lagerarbetare på Sisjödepån möjlighet att bidra med god service som gör skillnad i människors vardag. Att arbeta inom lager ger dig ett varierat arbete där du får chans att arbeta självständigt men samtidigt ha kollegorna nära. Arbetet innebär plock med truck på vagn, eller större plocktruck. Som en del av vårt team ansvarar du för att det är ordning och reda på plockplatserna. Systemet vi använder oss utav för plock är ”Pick by voice”. 

För att lyckas i rollen som lagerarbete behöver du:

  • skapa bra relationer till arbetskamrater genom ett gott bemötande
  • ta ansvar genom att vara noggrann och lojal mot ditt uppdrag
  • ha lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och kunna prioritera.

Då vi hela tiden strävar efter att förbättra vår service och tjänst till kunderna så förväntar vi oss att du tillför lagret hög effektivitet och kvalité i din arbetsinsats. 

Du har godkänd gymnasieutbildning alternativt en pågående, då du behöver vara 18 för att få jobba hos oss. Då du i ditt arbete har många kontakter, är det viktigt att du kan kommunicera väl på svenska, samt kunna följa muntliga och skriftliga arbetsinstruktioner. Under arbetsdagen kommer du att stå och gå mycket. 

Har du truckkort och tidigare erfarenhet av lagerarbete är detta meriterande. 

Vår arbetstid är vardagar 07-16.

Vårt erbjudande

På Sisjödepån arbetar vi tillsammans för att ständigt förbättra vår arbetsplats och förenkla våra arbetsmetoder. Som lagerarbetare på Sisjödepån är du delaktig i, och tar stort ansvar vad gäller ordning och reda på arbetsplatsen. Målet är att skapa en smart och säker arbetsplats där vi trivs, mår bra och utvecklas tillsammans. 

Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du får introduktion, utbildning och bra anställningsvillkor. Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Västra Götalandsregionen: Dina förmåner som anställd i VGR 

Övrigt

Vi hanterar ansökningarna löpande och kommer även att genomföra kortare intervjuer via teams inför slutliga intervjuer. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadsavlönad
Antal lediga befattningar 15
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/331
Kontakt
  • Artur Plucinski, Servicechef, 0735589241
  • Peter Ax, Servicechef, 0736991508
Facklig företrädare
  • Kommunal , 010-4429460
Publicerat 2024-02-05
Sista ansökningsdag 2024-04-05

Tillbaka till lediga jobb