Hjälpmedelscentralen, Uddevalla

Försörjningsförvaltningen är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen. Verksamheten bedrivs i hela Västra Götaland med fokus på försörjning och logistik till regionens olika verksamheter. Vi utvecklar och levererar bland annat tjänster inom måltider, tvätt, läkemedelsnära produkter och hjälpmedel, och lagerhåller och distribuerar produkter.

Nu söker Hjälpmedelscentralen i Uddevalla vikarierande tekniker till sommaren 2024!

Arbetsbeskrivning

Ditt arbete som tekniker inom Hjälpmedelscentralen - Leverans handlar om patientsäkerhet och bra service. Du bidrar med din samarbetsförmåga och tekniska kompetens till att förse våra kunder med hjälpmedel.

I din roll arbetar du med rekonditionering, det vill säga att återställa hjälpmedel för återanvändning. Andra förekommande arbetsuppgifter kan vara lagerhantering av hjälpmedel samt leverans och hämtning av hjälpmedel hos kund och hemma hos patient. Du arbetar både självständigt och tillsammans med kollegor för att lösa de arbetsuppgifter som finns varje dag.

För att ge god service i rollen som tekniker behöver du:

  • skapa bra relationer till kund och arbetskamrater genom ett gott bemötande
  • ta ansvar genom att vara noggrann och lojal mot ditt uppdrag
  • visa intresse, vilja och engagemang för att utföra ett bra arbete.

Du har godkänd gymnasieutbildning alternativt en pågående gymnasieutbildning. Då du har många kontakter i ditt arbete är det viktigt att du kan kommunicera väl på svenska. Du har god datorvana samt vana att lära dig att arbeta i olika IT-system. Du har god fysisk förmåga, och ett ergonomiskt arbetssätt, då arbetet kan innebära tunga lyft.

B-körkort för manuell växellåda och god körvana och/eller truckkort är meriterande.

Om oss

Hjälpmedelscentralen tillhör Försörjningsförvaltningen inom Västra Götalandsregionen och är ett kompetens- och logistikcenter för de 49 kommunerna samt Västra Götalandsregionens egna verksamheter. Vi finns i Borås, Mölndal, Skövde, Uddevalla.
Läs mer om Hjälpmedelscentralen via länkarna:
Läs mer här 
Läs mer här

Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du får introduktion, utbildning och bra anställningsvillkor. Som en del i vårt team lägger du som medarbetare grunden för en fungerande vård. Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Västra Götalandsregionen: Dina förmåner som anställd i VGR

Övrigt

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 8
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/109
Kontakt
  • Kristoffer Lidman, Koordinator, 010-4412656
Facklig företrädare
  • Kommunal , 010-4429460
  • Stefan Larsson, Vision, 010-4413246
Publicerat 2024-01-26
Sista ansökningsdag 2024-02-26

Tillbaka till lediga jobb