Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 3, Arbetsterapi och Fysioterapi

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vill du bli vår kollega?

Arbetsterapiverksamheten inom verksamhetsområde Arbetsterapi och Fysioterapi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset består av 4 enheter (Högsbo, Mölndal, Sahlgrenska och Östra sjukhuset) inom somatisk sluten- och öppenvård. Hela verksamheten har totalt 370 medarbetare varav 120 är arbetsterapeuter. Inför sommaren söker vi nya medarbetare. Vi erbjuder sommarvikariat med möjlighet till tillsvidareanställning.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi kan erbjuda dig ett utvecklande arbete i en trevlig och välfungerande verksamhet bestående av både klinisk verksamhet och utbildning där forskning och utvecklingsarbete ingår som en naturlig del och du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter. Som ny på arbetsplatsen får du genom introduktionsprogram, praktisk introduktion, handledning och mentorsamtal möjlighet att introduceras i dina arbetsuppgifter på bästa sätt. I anställningen ingår även ett flertal personalförmåner som exempelvis friskvård och fri sjukvård.

Hur ser en arbetsdag ut?

Som arbetsterapeut arbetar du inom öppen- och/eller slutenvård. Du arbetar med bedömning, behandling och åtgärder för patienter med olika tillstånd och diagnoser i syfte att ta tillvara på och utveckla fysiska, psykiska och sociala funktioner men även färdigheter och förmågor relaterat till personens vardag. Du kommer att arbeta både självständigt och i team tillsammans med andra professioner. Vi söker kollegor bl.a. inom geriatrik, handrehabilitering, medicin/kirurgi, neurologi, ortopedi och stroke.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut eller tar examen senast juni 2024. Du är engagerad, nyfiken och positiv. Vid rekryteringen läggs stor vikt vid personliga egenskaper.

Vänta inte med att söka! Vi rekryterar löpande. Rekryteringen genomförs gemensamt inom verksamheten.

Följ länken för att få en inblick i vår verksamhet: Arbets- och fysioterapeuter på Sahlgrenska Universitetssjukhuset - YouTube

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 10
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7590
Kontakt
  • Enhetschef, Annelie Lernestål, 0702-034373
  • Enhetschef, Linda Kristensson, 0720-020998,linda.m.kristensson@vgregion.se
Facklig företrädare
  • Sveriges Arbetsterapeuter, Annika Khalif, 031-3434468,annika.khalif@vgregion.se
Publicerat 2024-01-01
Sista ansökningsdag 2024-02-29

Tillbaka till lediga jobb