Sjukhusen i väster, Medicinavdelning 8, Kungälvs sjukhus

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus –
Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Högsbo närsjukhus och Kungälvs sjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

Detta blir din nya arbetsplats
Verksamhetsområde Medicin på Kungälvs sjukhus öppnar nya intermediärplatser (IMA) på Avdelning 8. Verksamhetsområdet omfattar specialiteterna kardiologi, endokrinologi, diabetes, gastroenterologi, hematologi och internmedicin.

Avdelningen kommer att ha 24 vårdplatser där 3-4 platser har IMA-inriktining. På dessa intermediära vårdplatser vårdas patienter med behov av vård och behandling som kräver särskild övervakning och utbildning, men inte intensivvård. På platserna är det en högre bemanningstäthet på undersköterska och sjuksköterska samt läkare.

På medicin arbetar vi i team bestående av läkare, sjuksköterska och undersköterska. Vi är alla delaktiga i den personcentrerade vården – tillsammans skapar vi värde för våra patienter.

Avdelning 8 är en av tre medicinavdelningar, vi har ett tätt samarbete med avdelning 4 och 7, avdelning 7 har inriktning mot kardiologi och avdelning 4 mot allmänmedicin.

Du erbjuds att jobba i våra fräscha och anpassade lokaler. Patienterna som vårdas här har enkelrum med egen toalett och dusch. Varje team är stationerade vid en egen teamstation med tillhörande rondrum.

Vad kan vi erbjuda dig?
Jobbar du hos oss kommer du erbjudas utbildning, fortbildning och möjlighet till att bedriva förbättringsarbeten. Avdelningen har en mentorssjuksköterska som jobbar tätt tillsammans med nyanställda sjuksköterskor. Sjukhuset har även omvårdnadscoacher som är IVA-sjuksköterskor för stöttning i nya arbetsuppgifter du kan ställas inför.

Kliniskt basår
För dig som är nyutexaminerad sjuksköterska/röntgensjuksköterska ingår Kliniskt basår under det första året idin tillsvidareanställning. Kliniskt basår innehåller föreläsningar, processorienterad omvårdnadshandledningoch praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Det ingår även att gå bredvid i andra verksamheter, föratt du ska få en bredare förståelse för sjukhuset där du arbetar. Detta är en satsning som görs för att ge digmöjlighet att ytterligare utvecklas i din profession och bygga upp din yrkesidentitet.

Förmåner
Vi på Sjukhusen i väster erbjuder olika förmåner till våra medarbetare, exempelvis har vi friskvårdsbidrag och rabatter inom hälsa och friskvård. 

Som anställd har du även fri öppen hälso- och sjukvård i hela Sverige.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Urval och intervjuer sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7474
Kontakt
  • Sara Nyman, enhetschef Avd 8/IMA, 0722-528268
  • Maria Skalsky, enhetschef Avd 8/IMA, 0722-061672
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 0303-98844, vardforbundet.ksh@vgregion.se
Publicerat 2023-12-19
Sista ansökningsdag 2024-04-03

Tillbaka till lediga jobb