Sahlgrenska Universitetssjukhuset (SU)

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vill du starta din karriär på ett av norra Europas största sjukhus? Hos oss är du med och skapar framtidens sjukvård tillsammans med patienterna. Vi vill ta del av din kompetens och ge dig möjlighet att utvecklas.

Som röntgensjuksköterska arbetar du i en tempofylld och lärorik miljö där du deltar i flera undersökningar som genomförs på sjukhuset, till exempel konventionell radiologi, digestioner, ultraljud med kontrast, DT och MR. Ett gott patientbemötande står självklart i fokus! Din förmåga att göra helhetsbedömningar i patientvården är en viktig del i arbetet.

Utmanas du av att kombinera den medicinskt tekniskt avancerade vården och mötet med patienter och närstående kommer du att trivas bra hos oss.

Radiologin finns på följande sjukhus:

  • Sahlgrenska Universitetssjukhuset/Mölndal
  • Sahlgrenska Universitetssjukhuset/Östra
  • Sahlgrenska Universitetssjukhuset/Drottning Silvias Barnsjukhus
  • Sahlgrenska Universitetssjukhuset/Sahlgrenska

Vem söker vi?

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska eller som blir klar med din utbildning juni 2024. Du är strukturerad, kan ta egna initiativ och är skicklig på att organisera sitt arbete. Du tar en ledande roll när situationen kräver det och är duktig på att kommunicera i mötet med patienter och anhöriga.

För att vi ska kunna erbjuda våra patienter god och säker vård är det viktigt att våra medarbetare har goda språkkunskaper och god förmåga att kommunicera på svenska.

Rekrytering sker fortlöpande under ansökningstiden, vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen att skicka in din ansökan! Vi är nyfikna på dig!

Bifoga gärna i din ansökan:

  • För dig som är klar med din utbildning: betyg eller examensbevis.
  • Du som har en pågående utbildning: resultatintyg och registreringsintyg där det framgår vilken termin du går samt hur många poäng du hittills har.
Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2024-08-25
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 15
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7303
Kontakt
  • HR-specialist, Peter Sturesson, 0700-824769,peter.sturesson@vgregion.se
  • HR-specialist, Amanda Casteborn Tornell , 0722-056486,amanda.tornell@vgregion.se
Publicerat 2023-12-20
Sista ansökningsdag 2024-02-29

Tillbaka till lediga jobb