Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Gynekologi och Reproduktionsmedicin

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten alltid är i fokus. Vi erbjuder hälso- och sjukvård lokalt och regionalt, men också högspecialiserad vård till patienter i hela landet och utomlands. Våra medarbetare är vår styrka och de bidrar i kunskapsutbyten nationellt och internationellt. Med digitala verktyg och nya arbetssätt kan vi förenkla vardagen på sjukhuset och erbjuda en modern, tillgänglig och effektiv vård av hög kvalitet. Digital kompetens är en förutsättning för att kunna bidra till digitaliseringsmöjligheter.

Om oss

Kvinnosjukvården är en högspecialiserad verksamhet där kvinnor behandlas och vårdas genom livets olika skeden och händelser, såväl akut som planerad vård. Vårdkedjan sträcker sig från akut- och ordinarie mottagningar till reproduktionsmedicin samt operation och vårdavdelningar förlagda på Sahlgrenska och Östra.

Gyn-mottagningen på Sahlgrenska är en stor mottagning uppdelad i olika team och om  du vill göra oss den glädjen och komma och arbeta hos och med oss kommer du att tillhöra det benigna teamet, vilket innebär en koordinerande arbetsuppgift med flertalet olika administrativa arbetsuppgifter där du tillsammans med nära kollegor kommer att ha en betydande roll för såväl teamet som det administrativa spåret runt patienterna.

Vad erbjuder vi dig?

Sahlgrenska Universitetssjukhuset är relativt nyligen klara med en särskild karriärutvecklingsmodell för medicinska sekreterare, vilken framöver kommer att ligga till grund för framtida utveckling.

Inom Administrativa enheten här på Gynekologi och Reproduktionsmedicin har vi kommit igång (i liten skala) med taligenkänning och där är det vi sekreterare som utbildar användarna. Vi står inför en omvälvande framtid där vårt arbete kommer att förändras i och med digitaliseringen samt det kommande elektroniska journalsystemet, Millennium. Vill du vara med och lägga grunden för en kvalitativ uppgiftsväxling? Vi har redan färdigställt ett projektarbete, "Mer tid för patienten" och behöver få ta del av ditt engagemang för att fortsätta det arbetet.

Verksamheten har dessutom flertalet nationella högspecialiserade uppdrag, där du som sekreterare spelar en stor roll rörande det administrativa flödet samt registreringar.

Arbetsuppgifter

Som ovan beskrivits innebär det flertalet arbetsuppgifter att arbeta med för det benigna teamet på Gyn-mottagningen, Sahlgrenska. Förbättrings- och utvecklingsarbete är ständigt aktuellt och nödvändigt för ett väl omhändertagande av patienterna, men också för en god arbetsmiljö.I teamet på mottagningen kommer du förutom dina närmsta kollegor också att arbeta tillsammans med läkare och barnmorskor.

1177, tidbokning samt schemaläggning i ELVIS är några av de arbetsuppgifter som ingår i arbetet som teamsekreterare på mottagningen. Arbetet är omväxlande och vi träffas regelbundet för att stärka samt utveckla det. Gillar du att få vara delaktig och ha påverkansmöjligheter ska du inte tveka med att sända in din ansökan, vi ser fram emot att träffa dig och förhoppningsvis också kunna börja arbeta tillsammans!

Om dig

Vi söker dig som har vårddokumentationsutbildning och goda kunskaper i svenska. Det är meriterande, men inte nödvändigt om vana finns av att arbeta i ELVIS, Melior, med DRG och att ha deltagit i något utvecklingsprojekt. 

Att förstå sambandet och själv se möjligheter till utveckling och förbättring är bra. En vilja att komma med egna förslag och bidra till trivsel och gemenskap genom att vara en god kollega betyder mycket. Vill du engagera dig och göra något riktigt gott, är du intresserad att ta dig an uppdraget på bästa sätt, vänta inte med att söka i sådana fall för det är just en sådan kollega och medarbetare vi vill arbeta med.

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4063
Kontakt
  • Enhetschef, Ann-Charlotte Högberg, 0734673369
  • Sektionsledare, Sara Lindh, 0724542167
Facklig företrädare
  • Vision, Christina Lilja Ingvarsson, 0722042037
Publicerat 2023-05-29
Sista ansökningsdag 2023-06-30

Tillbaka till lediga jobb