Regionhälsan Ungdomsmottagningen Angered

Är du undersköterska/adminstratör/receptionst och intresserad av att arbeta i en mångkulturell stadsdel med ungdomar? Då kan du vara den vi söker! Regionhälsans ungdomsmottagning behöver förstärka sitt team under ett år med goda möjligheter till förlängning med anledning av föräldraledighet.

Om oss

Ungdomsmottagningen i Angered är HBTQ-diplomerad och vi arbetar utifrån det inriktningsdokument som är gemensamt för Västra Götalandsregionen och länets 49 kommuner. Vi arbetar också med kvalitetsledningssystem ISO 9001:2015 Hälso- och sjukvård. Mottagningen är belägen i fina lokaler i Angered Centrum.

Vi vänder oss till unga mellan 13–24 år och arbetar personcentrerat samt har ett holistiskt förhållningssätt där ungas aktuella situation och behov står i centrum när insatser och behandlingsmetoder ska väljas. Utgångspunkten i vårt arbete är ungas frågor om identitet, levnadsvanor, fysisk/psykisk hälsa, sexualitet, samlevnad, relationer och andra livsstilsfrågor. Vi ger insatser ur ett psykosocialt, medicinskt och tvärprofessionellt perspektiv där både klinisk erfarenhet och vetenskapligt beprövade metoder används. Insatserna ges individuellt och/eller i grupp. Att samverka med andra aktörer inom regionvård, primärvård och kommun är naturligt för oss. Vi har omkring 7000 besök per år och insatser till dessa ges i egen regi eller som hjälp på vägen till någon annan aktör/samverkanspart.

Hos oss arbetar en vårdenhetschef (50%), fyra kuratorer, tre barnmorskor och en undersköterska.

Om arbetet

Vi lägger stor vikt vid ett gott bemötande då du är vårt ansikte utåt och den första person som ungdomen möter på mottagningen i vår reception. I receptionen ankomstregistrerar du besökare samt hjälper de ungdomar som ’droppar in’ utan en förbokad tid. Vi uppskattar om du är undersköterska då enklare provtagning kan förekomma. Du kommer att ha enkel telefonrådgivning och individuella kontakter med ungdomar i nära samarbete med dina kollegor. Du assisterar vårdpersonal vid mottagningen och kan också komma att delta till viss del i utåtriktat informationsarbete vid exempelvis skolor. Administrativa uppgifter innefattar bland annat förrådsbeställningar, granskning av fakturor, av och ombokningar. Mer administrativa uppgifter kommer att tillkomma och vi ser därför att du har ett intresse av administrativt arbete. I befattningen ingår viss kvällstjänstgöring.

Om dig

Vi söker dig som är undersköterska och/eller receptionist, administratör. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med ungdomar, och erfarenhet av arbete på ungdomsmottagning är särskilt meriterande. Du har goda kunskaper i svenska, både skriftligt och muntligt och språkkunskaper utöver svenska är meriterande.

Du ska vara initiativrik, serviceinriktad och ha en god förmåga att arbeta i såväl team som självständigt. Då du ska delta i det hälsofrämjande arbetet utåt är det viktigt att du är kommunikativ och initiativtagande. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Villkor

Tjänsten avser ett vikariat under ett års tid med goda möjligheter till förlängning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Angered
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4047
Kontakt
  • Lisa Jobson Drews, Enhetschef, 0738-243100
Facklig företrädare
  • Annika Isaksson, Kommunal , annika.isaksson@vgregion.se
Publicerat 2023-05-29
Sista ansökningsdag 2023-06-18

Tillbaka till lediga jobb