NU-sjukvården, Område I, Internmedicin

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Nu söker vi dig som har ett särskilt intresse för att arbeta teambaserat och med den äldre
patienten!

Om oss
Vi har två vårdavdelningar Mäva 1 och 2. Här bedrivs internmedicinsk vård av patienter över 75 år, allt från försämring av kroniska sjukdomstillstånd till olika akuta tillstånd.

Vi strävar efter att arbeta enligt CGA-modellen, Comprehensive Geriatric Assessment med ett multiprofessionellt teamarbete runt patienten. Ett tätt samarbete med närsjukvårdsteam, ambulans och vårdcentraler i Fyrbodal sker för att underlätta patientens vårdövergångar.

På MÄVA finns en portabel ultraljudsapparat att tillgå och möjlighet till telemetri och Bipap behandling.

Från Uddevalla sjukhus utgår det två Närsjukvårdsteam som är kopplade till Mävorna. Dessa team har Fyrbodal som sitt upptagningsområde och fungerar som en mellannivå mellan slutenvård och
primärvård. Verksamheten ansvarar också för arbetet på diagnostiskt centrum, där man utreder
standardiserat vårdförlopp för allvarliga ospecifika symtom.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är färdig specialistläkare i Internmedicin och eller geriatrik. Du bör ha ett stort intresse för den breda Internmedicinen. Som person är du engagerad, flexibel och har en personlig mognad vilket gör att du är trygg i din professionella roll. Du har en god kommunikativ förmåga och trivs i att arbeta i team.

Övrigt
Önskemål om placering inom kliniken diskuteras vid intervjutillfället. Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4013
Kontakt
  • Camilla Högström, Verksamhetschef, 010-4355467
Facklig företrädare
  • Harald Heinrich, Läkarföreningen , vxl.010-4350000
Publicerat 2023-06-16
Sista ansökningsdag 2023-07-14

Tillbaka till lediga jobb