Fastighet, stöd och service, Hälso-och sjukvårdservice, Södra Älvsborg


Vill du vara med och göra skillnad för vården? Är du intresserad av att jobba på ett sjukhus? Som medarbetare hos oss stöttar du vården med serviceuppgifter och skapar genom det förutsättningar för att vård och samhälle fungerar.

Vården står inför stora utmaningar under kommande år. För att på bästa sätt kunna stödja vården söker vi dig som med din servicekompetens vill bli en del av vårt team och avlasta vårdpersonalen.

Den vårdnära service vi utför innebär till exempel: måltidshantering på vårdavdelning, materialpåfyllnad i förråd samt städning av patient- och mottagningsrum. Uppgifterna kommer att utvecklas efter hand.

Arbetsuppgifter

Som servicearbetare med samordnaruppdrag för Vårdnära service på SÄS säkerställer du att teamet utför tjänsten enligt regionala processer och rutiner. Du är med och startar upp tjänsten på flera nya vårdavdelningar vid projektinförande som beräknas pågå till våren 2024. Därefter går tjänsten över till servicearbetare i drift. 

Du koordinerar, utför och följer upp samtliga aktiviteter på sjukhuset vilket bland annat innebär:

  • Daglig operativ bemanning och prioritering för det lokala teamet för att på så sätt säkerställa daglig leverans av bland annat måltidsservice, patientnära städ och materialförsörjning till vården
  • Samordning och uppföljning upp av leveransavvikelser
  • Fånga upp kundbehov samt förmedla utvecklingsbehov vidare till central organisation och linjeorganisation
  • Arbete i driften 

Om dig

För att passa för tjänsten tror vi att du är serviceinriktad, har ett gott bemötande och uppskattar att hjälpa andra. Du kommer att arbeta nära både vårdpersonal, patienter och kollegor, vilket gör att det är du bör ha lätt att samarbeta, bygga relationer och skapa förtroende.

Vi tror att det viktigt du har gott omdöme och har ordningssinne. Du är kommunikativ, har vilja och förmåga att informera samt utbilda. Du trivs med att ta extra ansvar och koordinera arbetet med dina kollegor. Du är flexibel och trivs med att anpassa dig efter vad som händer omkring dig, då vårdpersonalens behov av stöd kan komma att variera.

Slutligen bör du ha en god förmåga att hantera stressiga situationer, eftersom tempot på ett sjukhus ibland kan vara högt.

Kvalifikationer och färdigheter

Du har utbildning på lägst grundskolenivå, goda kunskaper i MS Office samt vana att arbeta i olika IT-system. Du kommunicerar obehindrat på svenska.

För att du snabbt ska komma in i arbetet vill vi att du har tidigare erfarenhet inom service och har arbetat med människor. Vi tillhandahåller den upplärning och utbildning som är specifik för våra verksamheter.

Du har ledaregenskaper och gärna erfarenheter som arbetsledare inom daglig drift eller som idrottsledare.

Meriterande är bakgrund inom vården som exempelvis undersköterska eller från måltidshantering inom vård, kommun eller restaurang. 

Villkor

Provanställning kan förekomma

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4003
Kontakt
  • Dennis Berg, servicechef, 0722049760
Facklig företrädare
  • Kommunal, 010-4429460
Publicerat 2023-05-24
Sista ansökningsdag 2023-06-07

Tillbaka till lediga jobb