Södra Älvsborgs Sjukhus, VO kirurgi, ortopedi och öron-näsa-hals

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Om vår lediga tjänst
Som sjuksköterska hos oss på vårdavdelningen i Skene erbjuder vi dig ett ansvarsfullt och stimulerande arbete där du får vara delaktig i utvecklingen av vår enhet. Vi arbetar i team och har en mycket positiv, engagerad och samarbetsvillig inställning till varandra och arbetet. Vi tycker det är viktigt med en god introduktion och den anpassas därmed efter dina behov. 

Dina arbetsuppgifter
Hos oss kommer du arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på vår vårdavdelning.  Det innebär exempelvis att förbereda patienten inför operation, övervakning efter operation och ge hemgångsinformation. Vi samverkar med andra vårdavdelningar inom vårt verksamhetsområde och stöttar därmed Borås med medicinskt klara patienter inför hemgång.

Dina arbetstider kommer vara dag/kväll från måndag till torsdag medan vi på fredagar enbart arbetar dagtid. Du kommer inte arbeta helg eller lätthelg.

Vi arbetar utifrån beslutad bemanningsstrategi vilket innebär att man har en uttalad huvudenhet att utgå ifrån och i detta fall vårdavdelningen – men till sin huvudenhet finns samplaneringsenheter (mottagning och postop) där tjänstgöring kan bli aktuell efter upplärning.

Om oss
Operationsavdelningen i Skene är en modern, välutrustad, i huvudsak dagkirurgisk enhet med tre operationssalar för planerad operationsverksamhet med tillhörande postoperativ del samt sterilenhet. De flesta operationer som genomförs är dagkirurgi, men en del av våra patienter läggs in.

Vi är dryga 50 medarbetare totalt och bedriver verksamhet inom ortopedi, urologi och kirurgi. Avdelningen är öppen måndag till fredag. Sommartid stänger vi verksamheten under några veckor och alla tar semester i stort sett samtidigt.

Operationscentrum Skene är i en utvecklingsfas där vi kommer att satsa än mer på hög produktion genom effektivitet, goda flöden, gott teamarbete och snabba beslutsvägar. Vi drivs inom verksamhetsområdet kirurgi, ortopedi och öron-näsa-hals.  

Din profil
Du som söker tjänsten är legitimerad sjuksköterska. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där vi söker dig med god samarbetsförmåga, gott bemötande, serviceinriktat förhållningssätt och en positiv inställning till utvecklingsarbete. Vi värdesätter också att du har ett patientfokuserat förhållningssätt och förmåga att arbeta självständigt.

Kliniskt basår 
Du som är nyutexaminerad sjuksköterska (med maximalt 4 månaders yrkeserfarenhet) genomgår det kliniska basåret i början av din anställning hos oss. Det kliniska basåret innebär ett år av självständigt arbete som legitimerad sjuksköterska samtidigt som du får omvårdnadshandledning av en erfaren sjuksköterska, utbildningstillfällen varje månad och möjlighet att öva på ditt yrke genom kliniska simuleringar på kliniskt träningscentrum (KTC). Dessutom ingår det att auskultera på minst två olika avdelningar för att bredda kunskapen. Läs mer via länken: Kliniskt basår för nyexaminerade sjuksköterskor - Södra Älvsborgs Sjukhus (vgregion.se)

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden så varmt välkommen med din ansökan redan idag! Bifoga kopia på din yrkeslegitimation med sin ansökan.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Skene
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3791
Kontakt
  • Stefan Augustsson, vårdenhetschef, 076-3466419
Facklig företrädare
  • Ann-Louise Monastyrski, Vårdförbundet , 0320-779142
Publicerat 2023-05-12
Sista ansökningsdag 2023-06-11

Tillbaka till lediga jobb