NU-sjukvården, Område I, Hematologi- Hud och Infektion

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Hudmottagningen
Hudmottagningen är lokaliserad till Uddevalla sjukhus och konsultverksamhet bedrivs vid NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan. Vi behandlar patienter med olika typer av hudsjukdomar, hudtumörer och könssjukdomar. På mottagningen finns också en ljusbehandlingsenhet. Hudmottagningen samverkar med flera andra specialiteter inom NU-sjukvården. 

Hudmottagningen i NU-sjukvården ingår i verksamhetsområdet Infektion, hematologi och hud.

Arbetsuppgifter
Som undersköterska är du en del i vårdteamet som assisterar vid läkarundersökningar och behandlingar. Du kommer också att utföra egna behandlingar. I arbetsuppgifterna ingår även att göra beställningar från tvätt och förråd, samt instrumentvård och egna ansvarsområden.

På mottagningen samarbetar personalen över professionsgränser för att verksamheten ska fungera optimalt.

Kvalifikationer
Undersköterskeutbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom hudsjukvård eller har arbetat på mottagning.

Kunskap i våra IT-system som Elvis och Melior är önskvärt. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper som samarbetsförmåga, stresstålighet, flexibilitet och vilja att bidra till god kommunikation och teamutveckling. Du bör ha en god förmåga till självständigt arbete, samtidigt som du också tycker om att ha ett gott samarbete med såväl patienter som personal på mottagningen.

Övrigt
Arbetstid: dagtid, måndag - fredag.

Tjänsten avser ett vikariat med möjlighet till förlängning.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2024-05-31
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3760
Kontakt
  • Avdelningschef Agneta Claesson, tel.010-4355251
Facklig företrädare
  • Kommunal, Ann-Sofie Bröjer, tel.010-4355256
  • eller kommunals expedition , tel.010-4350000vxl
Publicerat 2023-05-12
Sista ansökningsdag 2023-06-02

Tillbaka till lediga jobb