Södra Älvsborgs Sjukhus, VO akutsjukvård, Ambulansen Svenljunga, Tranemo

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Om vår lediga tjänst
Vi söker nu dig som vill arbeta som ambulanssjukvårdare hos oss på SÄS. På sjukhuset sker vården dygnet runt, vilket innebär att du kommer att arbeta dag, kväll och helg. Som ambulanssjukvårdare jobbar du tillsammans med sjuksköterska för att för att hantera omhändertagandet av den akut sjuka patienten enligt vårt arbetssätt optimal vårdnivå. Du är en del av teamet och medansvarig utifrån dina arbetsuppgifter som ambulanssjukvårdare. Vid intransport av kritiskt sjuka patienter ansvarar du för att framföra ambulansen så att vård kan fortlöpa på ett bra sätt i vårdutrymmet. Vid olycksplats är du den som har ansvaret som sjukvårdsledare och samordnar räddningsinsatsen.

Tjänsten är ett föräldravikariat med start så snart som möjligt och sträcker sig fram till 240531, med ev förlängning. Tjänsten är baserad vid våra stationer Svenljunga/Tranemo.

Vi erbjuder dig

  • ett fritt och spännande arbete där du får arbeta med problemlösning i en varierad arbetsdag
  • introduktion med handledning i det dagliga arbetet
  • ett gott arbetsklimat med härliga kollegor
  • bra schema med goda möjligheter till återhämtning
  • kontinuerlig utbildning
  • att delta/bidra i att vidareutveckla vår verksamhet

Om oss
Ambulanssjukvården vid Södra Älvsborgs sjukhus är en del av verksamhetsområde akutsjukvård och bedriver verksamhet från våra ambulansstationer i Borås, Skene, Herrljunga, Svenljunga, Tranemo samt Ulricehamn. Ambulansutryckningen kompletteras av single responder/bedömningsbil, lättvård och liggande sjuktransportenheten. Vi samarbetar nära med bland andra akutmottagningen, larmcentralen och med polis och räddningstjänst vid samverkanslarm och gemensamma utryckningar. Andra viktiga samarbetspartners är primärvården och kommunen, för att bl a säkerställa optimal vårdnivå.

Våra stationer har olika prägel, från stadsmiljö med hög frekvens på ambulansuppdrag, till mindre orter där vi ansvarar över ett större geografiskt område och transporterar patienter till flera olika sjukhus. Totalt är vi 120 kollegor som värnar om varandra och tillsammans utvecklar vår verksamhet. Vi tycker det är viktigt att vara ödmjuka inför vårt breda uppdrag; alla kan inte allt – vi hjälper och stöttar varandra. Vi hoppas du vill bli vår nya kollega!

Din profil
Vi söker dig som är utbildad ambulanssjukvårdare. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som ambulanssjukvårdare i utryckningstjänst sen tidigare. Du ska ha körkort med lägst C1-behörighet, samt god fysisk förmåga och simkunnighet. God lokalkännedom om SÄS upptagningsområde är en fördel.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där flexibilitet, stresstålighet samt förmåga att kunna arbeta i team är grundläggande. För dig är det viktigt att arbeta personcentrerat och du är engagerad, ansvarstagande och har ett professionellt synsätt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Obs, för att söka tjänsten, vänligen klicka på denna länk:
https://vgregion.varbi.com/se/what:job/jobID:627321/

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2024-05-31
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Tranemo/Svenljunga
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3646
Kontakt
  • Magnus Güldenpfennig, vårdenhetschef, 0722-152553
Facklig företrädare
  • Mia Gunnarsson Utriainen, Kommunal , 033-6162008
Publicerat 2023-05-08
Sista ansökningsdag 2023-06-11

Tillbaka till lediga jobb