NU-sjukvården, Område II, Kirurgklinik, Avdelning 65

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Gillar du fart och fläkt? Välkommen till vårt team!
Det viktigaste för oss? Att du brinner för det goda patientmötet, där patienten görs delaktig i sin vård.

Om oss
Avdelning 65 har 18 vårdplatser där vi vårdar och behandlar patienter med kirurgiska sjukdomar i kärlen, övre delen av buken, käken samt öron-näsa och hals.

Hos oss arbetar du med de olika specialiteterna i team med läkare och undersköterska. Vi har ett nära samarbete med fysioterapeuter, arbetsterapeuter, dietister och sjukhustandvården med flera. Vi har även ett nära samarbete med öron- näsa och halsmottagningen samt kärlmottagningen, därför är kombinationstjänstgöring möjlig.

Arbetar du hos oss lär du dig mycket om de olika specialiteérna. Vi vårdar bland annat patienter som genomgår Trombolysbehandling på grund av ocklusioner i extremiteternas blodkärl, patienter som är trakeostomerade samt patienter med besvär från övre mag-tarmkanalen. Många av våra patienter kommer till avdelningen för både planerad och akut pre- och postoperativ vård. Vi utreder och vårdar patienter med malignitet och vi eftervårdar patienter som varit på Sahlgrenska för operation eller strålbehandling. Arbetar du hos oss utvecklar och fördjupar du din kunskap och kompetens inte bara i omvårdnad och behandling utan du blir också van att hantera det medicinsktekniska, såsom läkemedelspumpar, omläggningar med VAC- och PICO-pumpar. Vi iordningställer och administrerar läkemedel och näring via sonder, PEG samt venösa och centrala infarter.

I vårt arbete ingår också att handleda sjuksköterskestudenter enligt peer learning-konceptet.

Vill du bli en av de bästa? Sök då till oss!

Vill du veta mer om vår verksamhet och hur det är att arbeta som sjuksköterska på kirurgkliniken? Tryck Här

Om tjänsten
Vi erbjuder ett arbete med varierande arbetsuppgifter där du får utvecklas i din roll som sjuksköterska. Hos oss ligger återhämtning och utveckling i fokus. Vi arbetar efter individuella scheman och vid din nyanställning ges du möjlighet till utbildning på arbetstid, detta för att utveckla din enhetsspecifika kunskap. Tiden förläggs i samråd med chef. 

Tjänsten innebär att du anställs på avdelning 65 och kan komma att innebära möjlighet till visst mottagningsarbete. Vi är måna om en kvalitativ bredvidgång och skräddarsyr din introduktion utifrån erfarenhet och kunskap.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska. Meriterande med erfarenhet av kirurgisk vård eller närbesläktat område som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.
Avdelningsarbetet innebär visst helg- och kvällsarbete.

Ring oss gärna för mer information om vår avdelning!

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3011
Kontakt
  • Ida Niklasson Laurell, Avdelningschef, Mejl:ida.niklasson@vgregion.se
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, vxl010-4350000
Publicerat 2023-06-21
Sista ansökningsdag 2023-07-19

Tillbaka till lediga jobb