Skaraborgs Sjukhus, * Verksamhetsområde 3, Sterilteknisk enhet

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning 

Verksamhetsområde Anestesi, Operation och IVA/Postop inom SkaS har sjukhusenheter i Lidköping, Skövde och Falköping. Totalt arbetar ca 400 medarbetare inom verksamheten. Steriltekniska enheter finns på samtliga sjukhus där Skövde idag är den största med 13 medarbetare. Vi kommer under hösten 2023 flytta till nya supermoderna lokaler med robotassistans i både disk- och packrum.

På enheten arbetar steriltekniker och undersköterskor.

Vår största interna kund är sjukhusets operationsavdelning men vi servar också andra enheter som till exempel akutmottagningen, förlossningen och kirurg- och urologmottagningen. Bland våra externa kunder återfinns bland annat vårdcentraler och ungdomsmottagningar.

Vi har öppet alla dagar året runt vilket innebär tjänstgöring dag, kväll och helg. Arbetstidsmåttet är 37 tim/vecka.

Det finns möjlighet att rotera mot operationsavdelningen om du, förutom sterilteknikerutbildning, också har undersköterskeutbildningen.

Arbetsuppgifter

Som steriltekniker ansvarar du för rengöring, desinfektion, funktionskontroll, underhåll, packning och sterilisering av medicintekniska produkter. Vi arbetar med spårbarhetssystemet T-Doc. Du kommer också delta i enhetens egna utvecklingsarbeten samt ha egna ansvarsområden.

Vi vill att du som arbetar hos oss ska känna att du gör skillnad varje dag.

Kvalifikationer

Du är utbildad steriltekniker eller under utbildning till steriltekniker. Du har lätt för att samarbeta och skapa trivsel och gemenskap med dina kollegor. Du är flexibel och har förmågan att arbeta självständigt. Det är viktigt att du är strukturerad och noggrann. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2526
Kontakt
  • Lotta Apell, enhetschef, 070-3053281
Facklig företrädare
  • Kommunal, 0500-431000
Publicerat 2023-03-24
Sista ansökningsdag 2023-04-30

Tillbaka till lediga jobb