Regionhälsan Linnéstaden och Munkebäck Barnmorskemottagning

Om arbetet

Som undersköterska arbetar du omväxlande med arbetsuppgifter som provtagning, att assistera barnmorskor vid undersökningar, beställning av material och instrumentvård samt vissa administrativa uppgifter. Du arbetar både självständigt och i nära samarbete med barnmorskorna. För oss är du en mycket viktig person då det ofta är dig som patienten först möter på mottagningen.

Vad erbjuder vi?

Vi vill främja medarbetarnas utveckling och arbetar efter karriärutvecklingsmodeller, där vi kartlägger din kompetens i förhållande till modellen, och vad som skulle kunna vara nästa steg i form av utbildning, utveckling och arbetsuppgifter. Du är delaktig i både din egen och mottagningarnas utveckling och vi tar vara på din initiativkraft.

Vi erbjuder alla medarbetare mentorskap och lägger stor vikt vid en god individanpassad introduktion. Som undersköterska hos oss får du upp till 10 kompetensutvecklingsdagar per år, däribland utbildningsdagar, planeringsdagar och konferenser. Vi arbetar aktivt för en god arbetsmiljö och våra medarbetare trivs på arbetsplatsen.

Vi erbjuder också förmåner såsom flexibel arbetstid och friskvårdsbidrag. Du arbetar dagtid. Läs mer om våra förmåner här: https://www.vgregion.se/jobba-i-vgr/dinaformaner/

Följ oss gärna på Instagram, där heter vi barnmorskemottagningar_vgr

Om dig

Du ska ha dokumenterad utbildning som undersköterska. Du har erfarenhet av provtagning. Erfarenhet från arbete på mottagning är meriterande. Som person är du ansvarstagande,  noggrann och har en god samarbetsförmåga. Du har viljan att bidra med god kommunikation och teamutveckling. Då arbetet är självständigt och du kommer att ha egna ansvarsområden är det fördel om du har förmåga att kunna strukturera ditt arbete samt ta egna initiativ. Arbetet kommer att vara fördelat mellan två olika mottagningar vilket kräver flexibilitet. Att ha ett professionellt förhållningssätt mot alla våra patienter är en självklarhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om oss

Linnéstaden och Munkebäck barnmorskemottagningar är en del av område M4 som omfattar barnmorskemottagningarna i Göteborg med kranskommuner. Hela området är HBTQ diplomerat och vi arbetar enligt ISO ledning och kvalitetssystem 9001:2015. Mottagningarna är belägna intill goda kommunikationsmöjligheter.

Villkor

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning under ett år, med eventuell möjlighet till förlängning. Under den tidsbegränsade anställningen kommer placeringen att vara fördelad 50% på mottagningen i Linnéstaden och 50% på mottagningen i Munkebäck. Det kan eventuellt förekomma tjänstgöring på andra mottagningar.

Urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2508
Kontakt
  • Elisabeth Antila, Enhetschef, 0720-640088
  • Frida Nimmerfors, Enhetschef , 0767-194967
Facklig företrädare
  • Annika Isaksson, Kommunal , 0761-140842
Publicerat 2023-03-24
Sista ansökningsdag 2023-04-09

Terug naar vacatures