Habilitering & Hälsa, Audionommottagning, Borås

Habilitering & Hälsa erbjuder specialiserad vård och stöd till personer som har en varaktig funktionsnedsättning; som nedsatt förmåga att kommunicera, se, höra eller röra sig. Målet är att bibehålla och utveckla funktionsförmågan, skapa förutsättningar för en god hälsa och möjlighet att aktivt delta i samhället. Vill du göra skillnad för personer som har en funktionsnedsättning? Välkommen till Habilitering & Hälsa, en del av Västra Götalandsregionen. Tillsammans har vi kraft att förändra.

Beskrivning
Vi söker nu en audionom till Audionommottagningen i Borås. Hörselverksamheten har verksamhet i hela Västra Götalandsregionen och ger stöd och behandling till personer med hörselnedsättning i alla åldrar. Samverkan sker bland annat med Öron-, Näs- och Halsmottagningar, andra verksamheter inom Habilitering & Hälsa, brukarorganisationer, högskolor och universitet. Verksamheten tar även emot studenter för handledning.

Arbetsuppgifter
Som audionom på vår enhet arbetar du främst med diagnostik och hörselrehabilitering av vuxna patienter.

Kvalifikationer
Du ska vara legitimerad audionom. Det är meriterande om du har erfarenhet från kliniskt arbete i så väl hörseldiagnostik och hörselrehabilitering.  Stor vikt läggs vid god samarbetsförmåga, flexibilitet samt personlig lämplighet. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i Auditbase, Noah och Melior.

Tjänsten är ett vikariat på 6 månader med start enligt överenskommelse. Inom Habilitering & Hälsa strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten. Intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning av tjänsten kan bli aktuell innan datum för annonsen är slut. 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2465
Kontakt
  • Maria Alkstrand, 0725-234774
Facklig företrädare
  • Stellan Solgård, Vision , 0703-570536
  • Beatrice Snabb SRAT, beatrice.snabb@vgregionse
Publicerat 2023-03-22
Sista ansökningsdag 2023-04-12

Tillbaka till lediga jobb