Mölndals sjukhus


Vill du vara med och göra skillnad för vården? Är du intresserad av att jobba på ett sjukhus? Som medarbetare hos oss stöttar du vården med serviceuppgifter och skapar genom det förutsättningar för att vård och samhälle fungerar.

Sjukvården står inför stora utmaningar under kommande år. För att på bästa sätt kunna stödja vården söker vi dig som med din servicekompetens vill bli en del av vårt team på Mölndals sjukhus och avlasta vårdpersonalen. Vi erbjuder semestervikariat med mycket goda möjligheter till fortsatt jobb under hösten!

Arbetsuppgifter

Som servicearbetare träffar du många nya människor i ett arbete där det händer mycket. Du erbjuds variation och utveckling då vi hjälper våra kunder med flera olika serviceuppdrag. I rollen ingår du i ett arbetslag där du främst kommer att arbeta med:

  • Måltidstjänster – beställning av måltider och livsmedel, egenkontroller, servering av måltider och rengöring av avdelningskök.
  • Materialtjänster – uppackning av material och påfyllnad av förråd.
  • Lokalvårdtjänster – daglig städning av ett patientrum, städ av mottagningsrum efter ett patientbesök och slutstäd efter att en patient har skrivits ut.

Om dig

För att passa för tjänsten tror vi att du är serviceinriktad, har ett gott bemötande och uppskattar att hjälpa andra. Du kommer att arbeta nära både vårdpersonal, patienter och kollegor, vilket gör att det är du bör ha lätt att samarbeta, bygga relationer och skapa förtroende.

Vi tror att det viktigt du har gott omdöme och har ordningssinne. För att på bästa sätt kunna avlasta vårdpersonalen är det viktigt att du är ansvarstagande och själv kan identifiera uppgifter som behöver lösas. Det är också en fördel om du är flexibel och trivs med att anpassa dig efter vad som händer omkring dig, eftersom vårdpersonalens behov av stöd kan komma att variera. Slutligen bör du ha en god förmåga att hantera stressiga situationer, eftersom tempot på ett sjukhus ibland kan vara högt.

Kvalifikationer och färdigheter

Du har utbildning på grundskolenivå och hanterar IT-system/läsplatta utan problem. Du har goda kunskaper i svenska språket, både i fråga om att kommunicera med andra och i att kunna ta till dig skriftliga instruktioner och riktlinjer. Du har den fysik som krävs för att kunna gå och stå hela arbetsdagen, lyfta tungt eller utföra upprepande arbetsmoment.  Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom service, men framförallt att du är intresserad av att arbeta med människor. Vi tillhandahåller den upplärning och utbildning som behövs. 

Du har fyllt 18 år senast i mitten på juni 2023. 

Vårt erbjudande

Vi kan service och vet vikten av att vårt arbete görs rätt. Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du får introduktion, utbildning och bra anställningsvillkor. 
Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Västra Götalandsregionen: Dina förmåner som anställd i VGR 

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 8
Sysselsättningsgrad Varierande
Ort Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2425
Kontakt
  • Marie Löfgren, Servicechef , 0700816755
Facklig företrädare
  • Kommunal Regionservice, 010-4429460
Publicerat 2023-03-21
Sista ansökningsdag 2023-04-11

Tillbaka till lediga jobb