Regionhälsan Uddevalla Barnmorskemottagning

Är du en självständig och professionell barnmorska och vill jobba i en organisation som tar till vara din erfarenhet och tar dig framåt i karriären?

Om arbetet

Som barnmorska arbetar du självständigt med reproduktiv och sexuell hälsa. I din tjänst ingår arbetsuppgifter som graviditetsövervakning, gynekologiska cellprovskontroller, preventivmedelsrådgivning, STI-förebyggande arbete och med föräldrainformation på olika sätt. Du arbetar med telefonrådgivning, digitala vårdmöten och handledning av studenter.

Vad erbjuder vi?

Vi vill främja medarbetarnas utveckling och arbetar efter karriärutvecklingsmodeller, där vi kartlägger din kompetens i förhållande till modellen, och vad som skulle kunna vara nästa steg i form av utbildning, utveckling och arbetsuppgifter. Du är delaktig i både din egen och mottagningens utveckling och vi tar vara på din initiativkraft.

Vi erbjuder alla medarbetare mentorskap och lägger stor vikt vid en god individanpassad introduktion. Som barnmorska hos oss får du möjlighet till olika utbildningsdagar, planeringsdagar och konferenser. Vi arbetar aktivt för en god arbetsmiljö och våra medarbetare trivs på arbetsplatsen.

Det kommer att finnas möjlighet att utbilda sig till FUR instruktör (Föda utan rädsla) om intresse finns.

Vi erbjuder också förmåner såsom friskvårdsbidrag. Du arbetar dagtid. Läs mer om våra förmåner här: https://www.vgregion.se/jobba-i-vgr/dinaformaner/

Följ oss gärna på Instagram, där heter vi barnmorskemottagningar_vgr

Om dig

Du ska vara legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt. Erfarenhet från arbete på barnmorskemottagning är meriterande. Som person är du flexibel, har en god samarbetsförmåga liksom en god empatisk förmåga, samt att du kan hantera stressiga situationer. Att ha ett professionellt förhållningssätt och ett positivt bemötande mot såväl patienter som medarbetare är en självklarhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om oss

Uddevalla Barnmorskemottagning ingår i område M1 med barnmorskemottagningar i Strömstad, Tanumshede, Sotenäs, Lysekil, Munkedal, Orust, Åmål, Mellerud, Färgelanda, Dals-Ed och Bengtsfors. Även Trollhättan, Vänersborg och Lilla Edet ingår och hela området är HBTQ diplomerat och vi arbetar enligt ISO ledning och kvalitetssystem 9001:2015.

Mottagningarna inom området har bland annat gemensamma utbildningsdagar.

Barnmorskemottagningen ligger centralt belägen i Uddevalla med goda kommunikationsmöjligheter. Hos oss arbetar nio barnmorskor och två undersköterskor i nära samarbete och vägg i vägg med familjecentralen i centrum. En barnmorska är placerad på familjecentralen Dalaberg.

Villkor

Under första året kommer grundplaceringen att vara på mottagningen i Uddevalla, därefter kan det bli aktuellt med grundplacering på annan mottagning.

Intervjuer är planerade till 17/4. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2403
Kontakt
  • Åsa Prebensen, Områdeschef, 070-0824694
Facklig företrädare
  • Sabina Gustafsson, Vårdförbundet, 0761-372186
Publicerat 2023-03-24
Sista ansökningsdag 2023-04-13

Tillbaka till lediga jobb