Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Psykiatri Affektiva, Avdelning 86

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Avdelning 86 är en psykiatrisk vårdavdelning inom verksamhetsområdet Psykiatri Affektiva. Avdelningen har 12 vårdplatser för utredning och behandling av patienter med djupa depressioner, ångest, personlighetsstörningar, neuropsykiatriska tillstånd samt krisreaktioner.

Behandlingsarbetet innefattar psykiatrisk omvårdnad, krisbearbetning, stödjande samtal, läkemedelsbehandling och ECT. I behandlingsarbetet ingår också ångesthantering och att bryta social isolering.

I såväl utrednings - som behandlingsarbetet eftersträvas ett nära samarbete med närstående. Samverkan sker också med den psykiatriska öppenvården, socialtjänst, arbetsförmedling och försäkringskassan. Avdelningen har en vårdplats för BI, Brukarstyrd Inläggning. Vi värdesätter kulturell och etnisk mångfald samt jämn ålder- och könsfördelning i personalgruppen.

Vad erbjuder vi dig?

Avdelningen har regelbunden processhandledning. Inom verksamhetsområdet finns kompetensutvecklingsgrupp som arbetar aktivt med kompetensutveckling för respektive profession. Avdelningen har ett 5-veckors schema, dvs du arbetar två helger av fem.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga skötaruppgifter inom området psykiatrisk omvårdnad.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad skötare med ett professionellt bemötande utifrån ett patient-och anhörigperspektiv. Du kan uttrycka sig väl i tal och skrift i svenska språket och har en ambition att kompetensutvecklas inom psykiatrisk sjukvård. Du har yrkeserfarenhet från psykiatrisk heldygnsvård sant erfarenhet av basal och psykiatrisk omvårdnad. 

Du är en lugn och trygg person som har ett genuint intresse för människor i utsatta situationer. Du har förmåga att lyssna, förstå, sätta gränser och motivera. Du har ett högt säkerhetstänk. Erfarenhet från psykiatri är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vi begär utdrag ur belastningsregistret på alla som erbjuds anställning hos oss.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-05-01
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2386
Kontakt
  • Vårdenhetschef; Jill Bjurgren , 0700-816907
  • Sektionsledare Linda Ivarsson, 0769-402710
Facklig företrädare
  • Kommunal Anders Wallenius, 0767-872077
Publicerat 2023-03-20
Sista ansökningsdag 2023-04-26

Terug naar vacatures