Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Plastikkirurgi, Avdelning 27

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vilka är vi?

På avdelning 27 träffar du barn och ungdomar som genomgår planerad plastikkirurgi, men också andra kirurgiska ingrepp som utförs på Sahlgrenska. Vi bedriver nationell högspecialiserad vård där många av barnen återkommer flera gånger under uppväxten. Våra patienter är främst barn med kraniosynostoser, läpp-käk-gomspalter, kärlmissbildningar och barn som behöver rekonstruktionskirurgi. Våra patienter är allt från 3 månader till 18 år och vi är den enda plastikkirurgiska verksamheten i regionen. Kännetecknande för vår verksamhet är korta vårdtider och i grunden friska patienter. Hos oss finns möjligheten att lägga den tid som behövs på varje barn.

Som undersköterska har du ett nära samarbete med sjuksköterskor, läkare och dina kollegor, där du deltar i det dagliga omvårdnadsarbetet samt den postoperativa vården, självklart med barnperspektivet i fokus. Undersköterskans roll är att ansvara för nutrition, såromläggningar och avledning vid olika procedurer.

Vi är en liten avdelning med ett gott gäng som är måna om vår arbetsmiljö. Vi får möjlighet att utveckla våra kompetenser varannan tisdag då vi har föreläsningar på avdelningen av bland annat psykolog och kirurger. På fredagar samlas vi kring en gemensam lyxig frukost vilket ökar gemenskapen mellan våra enheter.

Vi har ett nära samarbete och är hopslagna över helgerna med vår andra slutenvårdsavdelning avdelning 14, som bedriver plastikkirurgisk vård för vuxna.

Just nu står vi inför en expansionsfas inom barnsjukvården på Sahlgrenska. Det kommer att ske en spännande utveckling de närmsta åren och vi önskar bli fler undersköterskor som vill utvecklas med oss!

Vem söker vi?

Vi söker nu efter en lekfull, engagerad undersköterska till vårt team. Har du en specialistutbildning inom barn- och ungdomssjukvård eller tidigare erfarenhet är det plus i kanten. Du behöver dock inte ha arbetat med barn och ungdomar sedan tidigare, utan vi ser det som viktigast att du är kreativ, noggrann och lyhörd med hjärta för barn.

Vi längtar efter vår nya kollega!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2335
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Angelica Malmgren, 031-3427498
  • TF Vec Pernilla Vallencant, 031-3423307
Facklig företrädare
  • Kommunal, Marianne Karlsson , 0702-596932
Publicerat 2023-03-20
Sista ansökningsdag 2023-04-03

Terug naar vacatures