Södra Älvsborgs Sjukhus, VO neurologi, rehabilitering och nära vård

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Om vår lediga tjänst

Vi söker dig som vill arbeta med palliativ vård. Som underläkare på vår vårdavdelning kommer du arbeta med sedvanliga underläkaruppgifter så som att bistå vid rond, bedömning och in och utskrivningar. Vi är ett litet team som arbetar tätt ihop, vilket gör att du får möjlighet att arbeta nära specialist. Här kommer du få möjlighet att utvecklas inom läkaryrket. Du kommer arbeta dagtid och tjänsten innehåller ingen jour.

Tjänsten är en visstidsanställning på ca 6 månader med möjlighet till förlängning.   

Om oss

Vi arbetar med specialiserad palliativ vård och samordnad planering för ökad hjälp i hemmet eller beslut om en annan vårdform. Den specialiserade palliativa vården består av öppen- och slutenvård. Syftet är att i samverkan med andra vårdgivare ge den enskilda människan en så god lindrande vård som möjligt. Detta gäller framför allt när sjukdom inte längre svarar på botande behandling och när lindring av smärta eller andra problem som illamående och oro är av största vikt, så kallad symtomlindring. Vården kan även innefatta psykosocialt stöd till den sjuke och närstående.

Din profil

Vi söker dig som har gått ut läkarprogrammet men som inte påbörjat din AT och har kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C 1. Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2327
Kontakt
  • Malin Bark, vårdenhetschef, 033-6164989
Facklig företrädare
  • Peter Geiger, Läkarföreningen, 033-6161386
Publicerat 2023-03-17
Sista ansökningsdag 2023-04-02

Tillbaka till lediga jobb