Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Ortopedi, Ortopedmottagning Mölndal

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Verksamhet Ortopedi finns på tre av Sahlgrenska Universitetssjukhusets sjukhustomter. Ortopedimottagning Mölndal har inriktning trauma, protes, artro, fot och OI. Här arbetar sjuksköterskor, undersköterskor, gipstekniker och läkare. På mottagningen tjänstgör även fysioterapeuter som tar hand om patienterna i samband med läkarbesök och inskrivning inför operation.

Vi har ett nära samarbete med operationskoordinatorer som fysiskt är placerade på mottagningen. Vi har tidsbeställd mottagning för första besök, återbesök och inskrivning inför operation. På mottagningen finns också tre sårsjuksköterskor som har egen mottagning. Att arbeta som undersköterska hos oss innebär ett omväxlande arbete i mötet med patienten både före och efter operation, och med andra yrkeskategorier. Arbetstiden är måndag till fredag.

Arbetsuppgifter

Arbetet är varierande och du kommer att arbeta självständigt med mottagningsarbete som består av att assistera läkare vid mottagningsbesök, såromläggningar, gipsborttagning, EKG och provtagning. Administrativt arbete i form av bokning av besökstider ingår också i det dagliga arbetet.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med inriktning akutsjukvård. Det är meriterande om du har ortopedi och gipskunskap.

Arbetet förutsätter hög flexibilitet och vana vid självständigt arbete.

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2280
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Emelie Eldelind , 070-0824578
Facklig företrädare
  • Kommunal, Karin Andersson , 070-3928862
Publicerat 2023-03-15
Sista ansökningsdag 2023-03-29

Tillbaka till lediga jobb