Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 5, An/Op/Iva Östra, Smärtcentrum

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Vi på Smärtcentrum är ett tvärprofessionellt team som behandlar patienter med långvarig smärta. Vårt team består av psykologer, läkare, sjuksköterskor, fysioterapeuter, administratör och sekreterare, alla med specialkunskap inom området smärta. Vården av långvarig smärta inom regionen är i ständig utveckling och det finns tydliga behov av att öka såväl kompetens som resurser för denna stora och underbehandlade patientgrupp

Arbetsuppgifter

  • Som administratör på Smärtcentrum kommer dina arbetsuppgifter mestadels bestå av att arbeta i bokningssystemet Elvis där du lägger upp tidböcker, bokar, ombokar och avbokar patienter.
  • Du kommer ansvara för en daglig telefonservice och fördela ärenden till andra yrkeskategorier. Du kommer även att arbeta i 1177 vårdguidens e-tjänster där du skickar kallelser till patienterna samt fördelar ärenden till andra yrkeskategorier.
  • Du kommer att sköta administrationen på remissgenomgången och på teamkonferensen som vi har varje vecka.
  • Ha huvudansvar för NRS registret (Nationella Registret över Smärtrehabilitering).
  • Sköta beställning till kök- och kontor i systemet Marknadsplatsen.

I arbetet ingår även att vara aktiv i utvecklingen av den administrativa funktionen, vilket skapar möjligheter för egen utveckling. Just nu pågår en omorganisation där all administration inom verksamhetsområdet kommer att ligga under samma chef.  

Vem söker vi?

Vi söker dig som har gymnasieutbildning med administrativ inriktning eller motsvarande.

Vi har krav på att du har erfarenhet av administrativt arbete, stor datavana och arbetat med mottagningsarbete inom vården. I detta ingår remisshantering, boka, av- och omboka patienter samt daglig telefonservice.

Vi värdesätter god samarbetsförmåga, social kompetens, att du är flexibel och är lösningsorienterad samt har ett positivt tänkande och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2250
Kontakt
  • Enhetschef, Ann-Charlotte Eliasson, ann-charlotte.eliasson@vgregion.se
Facklig företrädare
  • Vision, Sonja Oldvén, 0700-822810
Publicerat 2023-03-15
Sista ansökningsdag 2023-04-03

Terug naar vacatures