Folktandvården, Kulan Göteborg

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.

Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!

Om jobbet
Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Du har egna patienter och assisterar tandläkare eller tandhygienist vid patientarbete. Du har eget ansvarsområde för några uppgifter som du planerar och utför självständigt. Du vill bidra med utvecklingsarbete och du tillför nytänkande och flexibilitet i arbetsgruppen.

Administrativa arbetsuppgifter kring T4 tandvårdssystem, kallelser, frisktandvård och receptionsstöd ingår i uppdraget.

Om oss
Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete.

Folktandvården KULAN ligger i gamla SKF med mycket goda allmänna kommunikationer 5 minuter från Centralen med spårvagn. Vi är en klinik som har 19 medarbetare varav fyra tandhygienister och fem tandläkare som arbetar enligt 7-19-modellen.

Många är yngre och ändå erfarna medarbetare. Teamsamarbete och respekt för varandras yrkeskompetenser ger arbetsglädje.

Vi har förmåner som uppmuntrar till god hälsa som bland annat individuell hälsoprofil bedömning, massage, friskvårdskuponger för träning på fritiden samt fri hälso- och sjukvård inom primärvården.

Om dig
Du är utbildad tandsköterska och har en godkänd utbildning av MYH samt har intresse för både barntandvård och vuxentandvård.

Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande.

Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Vi förutsätter att du har god datorvana och kan hantera Officepaketet. Du är stresstålig och kan snabbt byta mellan arbetsuppgifter när verksamheten och patientbehoven kräver det.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första tiden. Handledningsprogrammet är en del av vårt tvååriga utvecklingsprogram med upp till 8 dagars kompetensutveckling.

Hos oss får du möjlighet att ta eget ansvar och att göra skillnad. På Folktandvården ser vi samarbete som vår styrka och det är därför viktigt att vi kan arbeta bra tillsammans. Dina personliga egenskaper är viktiga och att kunna relatera till andra människor på ett lyhört sätt värderas högt. Om stressade situationer skulle uppstå är det viktigt att kunna ge stabilt intryck och också kunna organisera och prioritera arbetet på ett klokt och effektivt sätt. I det dagliga arbetet är du självgående och tar ansvar för din uppgift så att vi tillsammans kan lösa utmaningar och vara trygga tillsammans för de vi är till för.

Om rekryteringsprocessen
Du som inte redan är anställd hos oss blir kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken.

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2247
Kontakt
  • Klinikchef, Sevim Akbas, 0700-822174
  • Klinikkoordinator Sara Linnarsson, 010-4418583
Facklig företrädare
  • Annelie Sandell, Vision, 070-2047172
Publicerat 2023-03-16
Sista ansökningsdag 2023-03-29

Tillbaka till lediga jobb