Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 3, An/Op/Iva Mölndal, Operation 4

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Vi på Operation 4 utför olika ingrepp inom handkirurgi. Verksamheten är bred och omväxlande och innefattar allt från dagkirurgi och akuta ingrepp till nationell högspecialiserad sjukvård, ledproteskirurgi, artroskopi, mikrokirurgi med mera. Inom vissa spetsområden är upptagningsområdet hela Sverige och vi opererar alla åldrar, barn som vuxna. Barn som opereras hos oss är från 1 år och 10 kg och uppåt.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vår verksamhet bedrivs måndag till fredag på dagtid. Röda dagar och helger har vi stängt. Våra lokaler är nyrenoverade och fräscha. Vi erbjuder en individuell introduktion när du börjar hos oss. Dessutom finns möjlighet till både intern och extern utbildning. Som anestesisjuksköterska hos oss kommer du att arbeta i en verksamhet som är bred och omväxlande. Vi arbetar i team med andra yrkeskategorier. Arbetet är både utmanande och varierat då vi söver både barn och vuxna.

Inom kliniken har vi kombitjänster som innebär rotation mellan operationsenheterna. Vi har samarbete med athro och trauma verksamheterna på kliniken.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med allt från dagkirurgi till avancerad rikssjukvård. Arbetet är självständigt och med mycket ansvar. Vi vill skapa något nytt, därför är det viktigt med dina idéer, din vilja att dela med dig och din öppenhet för förändringar, vi vill ta tillvara goda initiativ om hur vi kan skapa en operationsenhet i världsklass.

Som anestesisjuksköterska kommer du få varierande arbetsuppgifter, allt från att söva barn och vuxna. Vi arbetar i team med andra yrkeskategorier. Arbetet är både utmanande och varierat då vi har ett bra samarbete med ortopedkliniken.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom Anestesi. Erfarenhet av anestesi inom både barn och vuxen och samt arbetsvana i Melior och Orbit är meriterande.

Du är engagerad, lösningsfokuserad, förändringsbenägen, kreativ och tycker om flöden och att arbeta i team. Du uppskattar flexibilitet och trivs med varierande arbetsuppgifter. I mötet med patienter och kollegor har du ett öppet, professionellt och empatiskt förhållningssätt.

Handkirurgkliniken har 3 operations-salar med ett pre/postop patientomhändertagande. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av läkare/sjuksköterska med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2201
Kontakt
  • Linda Bergstrand, VEC Operation 4 , 031-3431314
Facklig företrädare
  • Jenny Almung , jenny.almung@vgregion.se
Publicerat 2023-03-15
Sista ansökningsdag 2023-04-07

Terug naar vacatures