Sjukhusen i väster, Arbetsterapi, Kungälvs sjukhus

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus –
Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Högsbo närsjukhus och Kungälvs sjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

Beskrivning
Kungälvs sjukhuset befinner sig i en expansiv fas! Sjukhuset har fått ett utökat uppdrag och vi vill nu utöka vårt fantastiska team på arbetsterapin med nya kollegor. Vi söker en legitimerade arbetsterapeut till en kombinerad tjänst inom handrehabilitering och vårdavdelning.

På arbetsterapin är vi 13 arbetsterapeuter och två arbetsterapibiträden. På sjukhuset arbetar vi på de somatiska vårdavdelningarna med inriktning geriatrik med strokeenhet, medicin, kirurgi och ortopedi. Några av arbetsterapeuterna arbetar även med öppenvård, framför allt med handskador men även med cancerrehabilitering och stroke hemrehab.

Arbetsterapin tillhör Rehabenheten tillsammans med fysioterapin, logopedin, kuratorsenheten, dietistenheten, mobila palliativa teamet, vårdplaneringsteamet, stroke hemrehabteamet, ljusbehandlingsenheten, palliativ smärta och neuropsykologin. Rehabenheten är en del av verksamhetsområdet Geriatrik, neurologi och rehabilitering på Sjukhusen i väster.

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder en spännande tjänstgöring där du dels kommer att arbeta mot handrehabilitering, och dels inom slutenvården. Som arbetsterapeut inom handrehabilitering arbetar du mot öppenvården, framför allt med remisser från ortopedimottagningen men även akutmottagningen. Inom slutenvården kommer du att få arbeta med utveckling av din kompetens inom något av de andra områdena vi på arbetsterapin jobbar. Viss möjlighet till val av område finns utifrån vad du har för önskemål kring din utveckling. På vårdavdelningen arbetar du med sedvanliga arbetsterapeutiska arbetsuppgifter inom länssjukvård såsom bedömning och behandling av patienter med nedsatt aktivitets- och funktionsförmåga.

Vårt arbete bygger på samarbete både inom och utanför enheten. Vi värdesätter teamarbetet och ett gott arbetsklimat. Det finns mycket erfarenhet inom arbetsgruppen där möjlighet till utbyte av kompetens och kunskap är stor! Som arbetsterapeut hos oss får du möjlighet att deltaga även i utvecklingsarbeten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, gärna med tidigare erfarenhet inom handskador och handrehabilitering. Vi ser gärna att du är initiativrik, flexibel och har god samarbetsförmåga. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Villkor
Tillsvidareanställning fr o m 2023-06-01 eller efter överenskommelse.

Övrigt
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Frågor
Vid frågor kan kontakt tas med enhetschef Amanda Orlinis Widell, 0735-89 84 60, amanda.orlinis@vgregion.se.

Facklig kontakt
Sara Kruskopf Pettersson, Sveriges Arbetsterapeuter, 0700-82 44 62, 0700-82 45 31, sara.kruskopf.andersson@vgregion.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde 23-06-01 eller efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2195
Publicerat 2023-03-15
Sista ansökningsdag 2023-03-29

Tillbaka till lediga jobb