Skaraborgs Sjukhus, Teknik Radiologi

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning
Sjukhusfysik vid Skaraborgs Sjukhus är organiserad inom Bild- och funktionsmedicin. För närvarande finns fyra sjukhusfysiker anställda. Vi söker nu ytterligare en fysiker på tillsvidaretjänst inom röntgen.

Verksamheten vid Bild- och funktionsmedicin omfattar röntgendiagnostik, MR och ultraljud. Vid sjukhuset i Skövde finns även en nuklearmedicinsk avdelning. Vi stöttar även övrig röntgendiagnostisk verksamhet inom Skaraborgs Sjukhus på bland annat Operation och Käkkirurgi. Vidare har vi samarbete med regionens övriga sjukhusfysiker.

Arbetsuppgifter
Du kommer huvudsakligen att arbeta med utvecklingsarbete och kvalitetssäkring av strålskydd, kvalitetskontroller av utrustningar, optimering av undersökningsmetoder mm. Vidare ingår strålskyddsutbildning för personal och delaktighet i det sjukhusövergripande strålskyddsarbetet.


Kvalifikationer
Vi söker en legitimerad sjukhusfysiker mot område röntgen. Tjänsten är utvecklande samt ställer stora krav på initiativförmåga och självständigt arbete. Vidare är du duktig på att samarbeta med olika professioner. Du är också analytisk, drivande, kommunikativ och har lätt för att anpassa dig till mångskiftande arbetsuppgifter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Intervjuer sker löpande under annonseringen av den här tjänsten.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %, 40 tim/v
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2189
Kontakt
  • Marie Frisell, enhetschef, 0500-431373
  • Andreas Engström, Sjukhusfysiker, 0500-431303
Facklig företrädare
  • Birgitta Schöning, Naturvetarna, 0515-87104
Publicerat 2023-03-13
Sista ansökningsdag 2023-04-04

Tillbaka till lediga jobb