NU-sjukvården, Område I, Akutmedicinklinik, MAVA, avdelning 29

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Framtidens sjuksköterska – vi söker dig! Arbeta som sjuksköterskeassistent hos oss i sommar!

Studerar du termin 5 på sjuksköterskeprogrammet och är intresserad av att arbeta som
sjuksköterskeassistent? Hos oss är du med och skapar framtidens sjukvård tillsammans med patienterna. Vi vill ta del av din kompetens och ge dig möjlighet att utvecklas.

Avdelning 29, MAVA
Majoriteten av alla akuta inläggningar inom NU-sjukvårdens område medicin skall primärt handläggas på avdelning 29 (MAVA-medicinsk akutvårdsavdelning). Till MAVA kommer patienterna från akutmottagningen och skall erbjudas en snabb utredning och behandling mot sina akuta besvär för att sedan överföras till lämplig vårdavdelning eller gå hem.

MAVA består av två delar - en allmäninternmedicinsk del med 24 vårdplatser och en observationsdel med 8 vårdplatser. På observationsdelen vårdas patienter med medicinska, ortopediska och kirurgiska diagnoser som har en förväntad vårdtid på max 24 timmar innan de skrivs ut eller flyttas till en annan avdelning. Observationsplatserna är tillgängliga för patienter som via akuten bedömts kräva ytterligare observation och övervakning innan hemgång eller eventuell inskrivning på vårdavdelning.

På MAVA har vi stort fokus på utveckling och vi är alltid öppna för positiva förändringar för att optimera för patienter och personal! Vi har därför en utvecklingsgrupp på avdelningen som arbetar med utveckling och förbättringsarbeten. 

Vi erbjuder ett varierande och utvecklande arbete och du får en bred medicinsk kompetens! 

Att arbeta hos oss
Som sjuksköterskeassistent hos oss får du möjlighet att stärka dina kunskaper inför kommande yrke. Under handledning av legitimerad sjuksköterska arbetar du i det direkta omvårdnadsarbetet och får träna på specifika sjuksköterskeuppgifter. Du erbjuds en god introduktion och handledning.

I din roll som sjuksköterskeassistent möter du patienter som är i behov av medicinsk omvårdnad och rehabilitering. Du arbetar nära patienten, vilket kräver att du har ett stort intresse för människor och förmåga att kunna förstå patientens situation och behov. Du kan exempelvis få utföra arbetsuppgifter som ankomstsamtal för nya patienter, daglig PVK-kontroll, venprovtagningar, samtal och omvårdnad av patienter samt behjälplig i omvårdnadsplanering och läkemedelshantering

Kvalifikationer
Vi söker dig som är sjuksköterskestuderande och har genomfört termin fem senast i juni 2023, har erfarenhet av journalsystemet Melior samt har minst tre månaders arbetslivserfarenhet som undersköterska, barnsköterska eller skötare inom slutenvård. Din personliga lämplighet värderas högt och vi söker dig som är flexibel, lösningsorienterad och har god samarbetsförmåga. 

Övrigt
Vi rekryterar löpande under hela ansökningstiden. Vi vill därför att du söker redan nu!

Vi vill att du bifogar dina betyg/examensbevis från vård- och omsorgsprogrammet i din ansökan. 

NU-sjukvården är en verksamhet som bedriver vård dygnet runt vilket innebär att du kan komma att arbeta dag, kväll, natt och helg.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2162
Kontakt
  • Marie Eknemar, Vårdenhetschef , 010-4350292
Facklig företrädare
  • Agneta Hoff Carew, Vårdförbundet , 010-4350291
Publicerat 2023-03-15
Sista ansökningsdag 2023-03-29

Tillbaka till lediga jobb