NU-sjukvården, Område II, Ortopedklinik, Avdelning 52-55

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Vill du vara med?
Du kommer vara delaktig i att skapa en ortopedavdelning som främjar arbetstagarens arbetsmiljö med ett arbetsklimat där medarbetaren känner att ”här vill jag vara!”.

Arbetet är omväxlande och arbetsuppgifterna kretsar runt pre- och postoperativ omvårdnad.

Tillsammans bygger vi en arbetsgrupp som präglas av teamkänsla och vi arbetar i ett fartfyllt och spännande verksamhetsområde.

Vad ser du framför dig?
I vår arbetsgrupp arbetar vi aktiv med respekt, stöttning och vi lär av varandra och vi tar vara på patientens delaktighet i vårdens processer. På avdelningen arbetar vi tillsammans för att uppnå en långsiktig hållbarhet och för att skapa en bra arbetsmiljö.

Som ett led i detta är din delaktighet avgörande vid olika delar så som exempelvis arbetssätt, rutiner och schemahantering för att vi skall kunna nå framgång.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du behöver ha egenskaper som gör att du bidrar till en god arbetsmiljö, gott bemötande, stort engagemang i avdelningens arbete och utveckling. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Tjänstgöring på övriga ortopedkliniken kan förekomma så som mottagningsarbete. Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2121
Kontakt
  • Petra Sandblom, Teamledare, 010-4350552
  • Nina Bååw Wennerstrand, Teamledare, 010-4350552
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, vxl.010-4350000
Publicerat 2023-05-15
Sista ansökningsdag 2023-06-05

Tillbaka till lediga jobb