Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Plastikkirurgi, Avdelning 14

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver världsledande sjukvård, forskning, utbildning och innovation som efterfrågas nationellt och internationellt. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten är alltid är i fokus.

Om oss

Avdelning 14 bedriver högspecialiserad rekonstruktiv plastikkirurgi. Den rekonstruktiva plastikkirurgin syftar till att återskapa vävnad och/eller funktion efter såväl cancer, trauman och missbildningar, men även i könsbekräftande syfte.

Plastikkirurgi är en kirurgisk teknikspecialitet som inte begränsar sig till ett visst organ eller vävnad. Indikationen är många gånger av psykosocial natur med målsättningen att försöka återställa patienten till ett så normalt utseende eller funktionalitet som möjligt utifrån givna förhållanden. Exempelvis behandlar vi brännskador både konservativt och kirurgiskt, återställer bröst hos patienter som haft bröstcancer och utför könskorrigerande kirurgi på patienter med könsdysfori.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska hos oss har du ett varierande, spännande och ansvarsfullt arbete där du får arbeta med patienter som skall genomgå rekonstruktiv plastikkirurgi. Nästan all vår kirurgi är planerad och du får hjälpa sjuksköterskorna att ta emot patienterna preoperativt, förbereda dem för operation och sedan ta hand om patienterna postoperativt.

Ditt stora ansvar som undersköterska är den dagliga omvårdnaden av våra patienter, men eftersom våra patienter har genomgått kirurgi har de ofta stora sårområden som behöver läggas om och stor vikt läggs vid hur såren tas om hand. Tjänsten avser ett vikariat på 6 månader med chans till förlängning. 

Om dig

Du är undersköterska med intresse för kirurgi, gärna för våra specialiteter. Erfarenhet av kirurgi och sårvård är meriterande. Vi ser gärna att du som söker har ett samarbetsinriktat såväl som självständigt arbetssätt.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2095
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Angelica Malmgren, 031-3427498
Facklig företrädare
  • Kommunal, Marianne Karlsson, 0702-596932
Publicerat 2023-03-15
Sista ansökningsdag 2023-04-05

Tillbaka till lediga jobb