Södra Älvsborgs Sjukhus, VO neurologi, rehabilitering och nära vård

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu livsviktiga medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Vill du vara med och forma framtidens vård för sköra äldre med fokus på det sammanhållna vårdsystemet? På nära äldrevårdsvårdavdelningen, NÄVA, kommer teamet få goda förutsättningar att vara med och skapa ett nytt sätt att arbeta. 

Om våra lediga tjänster
Vi söker läkare till nära äldrevårdsvårdavdelningen, NÄVA. Du kommer tillhöra ett kompetensstarkt team där du kommer få möjlighet att arbeta självständigt. Som läkare kommer du vara delaktig och drivande i utvecklingen av omhändertagandet av vår patientgrupp. Du kommer arbeta med bedömning och behandling av inneliggande patienter där det är viktigt att se till helheten runt patienten. Att utveckla nya arbetssätt och samverka med andra vårdgivare, så som kommun och primärvård, är uppdrag som ingår i ditt arbete för en sammanhållen vårdkedja och den bästa vården för patientgruppen.

Jourarbete ingår inte i tjänsten men eventuellt kan rondning förekomma under helg, då via telefon.

Om NÄVA
NÄVA (tidigare benämnd som sköra äldre) är en enhet som startades i september i år och arbetar med en tydlig inriktning mot geriatrisk vård. Målgruppen i vårduppdraget är patienter som är 70 år och äldre med kroniska sjukdomar och som akut har försämrats. I enlighet med rådande vårduppdrag kommer patienter att läggas in via sjukhusets akutmottagning.

Vårt arbetssätt präglas av personcentrering och att ge patienterna en sammanhållen god och nära vård. Samverkan med interna och externa vårdaktörer är en grundpelare för oss, för att få en sammanhållen vårdkedja genom hela vårdförloppet med god kvalitet.

Vi är en engagerad och positiv arbetsgrupp med stor kompetens och hjärta för patientgruppen. Här råder nybyggaranda och vi arbetar nu fram våra gemensamma arbetssätt med patienter och en hållbar arbetsplats i fokus.

Din profil
Vi söker dig med svensk läkarlegitimation med specialistbevis inom exempelvis geriatrik, internmedicin eller allmänmedicin (distriktsläkare). Du behärskar det svenska språket på lägst nivå C1. I och med att vi vill arbeta med att hitta nya arbetssätt tycker vi det är viktigt att du är nyfiken, utvecklingsinriktad och modig. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet och intresse för handledning, utbildning och forskning.

Vi arbetar med ett löpande urval och kommer kontakta intressanta kandidater under ansökningstiden. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2006
Kontakt
  • Malin Nordahl, enhetschef , 033-6162029
Facklig företrädare
  • Peter Geiger, Läkarföreningen, 033-6161386
Publicerat 2023-03-07
Sista ansökningsdag 2023-04-16

Terug naar vacatures