Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Endokrin- och gastroavdelning 16 och 29

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten alltid är i fokus. Vi erbjuder hälso- och sjukvård lokalt och regionalt, men också högspecialiserad vård till patienter i hela landet och utomlands. Våra medarbetare är vår styrka och de bidrar i kunskapsutbyten nationellt och internationellt. Med digitala verktyg och nya arbetssätt kan vi förenkla vardagen på sjukhuset och erbjuda en modern, tillgänglig och effektiv vård av hög kvalitet. Digital kompetens är en förutsättning för att kunna bidra till digitaliseringsmöjligheter.

Vi söker nu dig som vill arbeta med akutmedicinska patienter, där hög kompetens och kvalité präglar verksamheten!

Om oss

Avdelning 16 och 29 är en specialistmedicinsk avdelning med inriktning diabetologi, endokrinologi och gastroenterologi. Vi bedriver högspecialiserad slutenvård. Vi vårdar bland annat patienter med akut eller kronisk leversjukdom, nydebuterad diabetes och patienter som genomgått hypofystumörperation. Sahlgrenska Universitetssjukhuset är ett av två centra i landet som genomför levertransplantationer vilket innebär att många av våra patienter utreds inför, eller vårdas i väntan på, levertransplantation.

Avdelningen har en dagvårdsenhet dit patienter kommer för planerade behandlingar och utredningar inom endokrinologi. Patienter kallas in hemifrån eller läggs in via våra egna mottagningar, akutmottagningar eller från andra sjukhus.

Om dig

På avdelning 16 och 29 arbetar sjuksköterskor och undersköterskor i team och ger den bästa vården till våra patienter. Arbetet är varierande och givande, eftersom våra patienter ofta har flera sjukdomstillstånd. Vår avdelning är stor och välkomnande och vi är vana vid att ta emot nya medarbetare och studenter. Om du känner att du saknar tillräcklig kunskap kring någon uppgift, så lär vi dig gärna.

Vi söker nu undersköterskor till vår avdelning som vill vara med och utveckla och förändra vår verksamhet för att patienterna ska få en vård i toppklass. Vi söker en stabil person med mycket god samarbetsförmåga, personlig mognad och som har förmågan att kunna vara flexibel för att hitta bästa lösningen för varje patient. Du ska vara utbildad undersköterska och ha arbetat minst ett år som undersköterska på sjukhus. Om du har tidigare erfarenhet av akutmedicin, endokrinologi, gastroenterologi eller diabetes ser vi detta som meriterande.

Vill du bli vår nästa kollega? Vi intervjuar löpande så ansök redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1985
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Sofia Andersson Berlin , 070-08237
Facklig företrädare
  • Kommunal, Cecilia Siljehammar , 031-3421029
Publicerat 2023-03-07
Sista ansökningsdag 2023-03-21

Tillbaka till lediga jobb