Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 6, Ambulans

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Ambulanssjukvården, placerad inom område 6, är en del av Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Vår vision är att vara nationellt ledande när det gäller att utveckla den moderna ambulanssjukvården där sjuktransport ingår som en viktig aktör. Vi vet att detta bara kan nås genom att fortsätta forma en verksamhet som är öppen för nya idéer och nya sätt att möta framtida krav och utmaningar. En viktig förutsättning är integration med sjukhuset då ambulanssjukvården är första delen i vårdkedjan. Ett gott samarbete med våra vårdgrannar som primärvård och kommun samt övriga externa kontakter i samhället är av största vikt.

Om tjänsten

Vi söker nu undersköterska till sjuktransporten i Göteborg som vill arbeta med oss under sommaren 2023. Fortsatta timanställning efter sommaren kan också bli aktuell. Att arbeta som undersköterska på sjuktransport innebär att du utför transporter av patient med eller utan omvårdnadsbehov inom Sahlgrenska universitetssjukhusets upptagningsområde samt även till och från närliggande sjukhus. Neonatal och organtransport kan också förekomma.

Du arbetar i team med annan kollega eller självständigt, detta beror på vilken av bilarna du för dagen bemannar. Du behöver vara uppfinningsrik och lösningsorienterad då man ofta måste lösa situationer i arbetet som det inte alltid finns manual på. Du kan komma att utföra basal akutsjukvård, alla våra bilar är utrustade med syrgas, första förband samt hjärtstartare. Om sjukvårdens larmcentral bedömer att en sjuktransport är närmast enhet kan sjuktransport larmas till adress för en första insats i väntan på ambulans, tillexempel hjärtstoppslarm. Du ska utifrån ett etiskt förhållningssätt medverka till ett gott bemötande, god patientvård och bra arbetsmiljö. Tjänstgöringen innefattar dag-, natt- och helgtjänst. 

Om dig

Vi söker dig som är undersköterska och gärna med ett års arbetslivserfarenhet. Praktisk erfarenhet inom prehospital verksamhet och/eller akutsjukvård är meriterande. Krav på körkort med lägst behörighet B. Du ska ha god fysisk förmåga. Vi kontrollerar intyg avseende simkunnighet och du genomgår fys- och körtest innan anställning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där flexibilitet samt förmåga att kunna arbeta självständigt är viktiga inslag. Du är engagerad och har en god förmåga att kommunicera. Önskvärt med körkort med C-behörighet.

Välkommen med din ansökan!

Tillsammans för patienten - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1799
Kontakt
  • Elisabeth Tejlin , 072-2426146
Facklig företrädare
  • Kommunal, Anders Henriksson , 073-0344790
Publicerat 2023-03-15
Sista ansökningsdag 2023-04-30

Terug naar vacatures