Skaraborgs Sjukhus, Verksamhetsområde 8, Vårdadministration

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Vill du bli en del av vårt team?

Vårdadministrativa enheten inom VO8 ger administrativ service åt hjärtmedicin, kliniskt fysiologiskt laboratorium samt infektion. Vi söker nya medarbetare till vårt administrativa team med placering på hjärtmedicin och kliniskt fysiologiskt laboratorium som tillsammans är kardiologen. 

Vi utför både akut och planerad vård. Vi har ett öppet och positivt arbetsklimat och tillsammans skapar vi inspiration för att möta framtidens administrativa möjligheter. Vår ambition är att hitta nya arbetssätt och skapa en trygg och värdefull arbetsmiljö. Det ska vara roligt att gå till jobbet och vi tror på medarbetarnas förmåga att skapa den arbetsplatsen.

Välkommen med din ansökan!

Vad kan vi erbjuda dig?

Som medicinsk sekreterare arbetar du med medicinsk dokumentation, förberedelser av diverse konferenser med andra sjukhus, receptionsarbete, posthantering, remisshantering, tidsbokning där vi har börjat med digitala kallelser via 1177, registreringar i vårt patientadministrativa system, bemannar patienttelefon etc. Arbetet är omväxlande och vi arbetar tillsammans med övrig vårdpersonal. Du kommer även att vara en viktig del i verksamhetens utvecklings- och förbättringsarbete. Vi möter snart framtidens vårdmiljö och ett nytt journalsystem och vi söker dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet mot framtiden.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har KY- eller YH-utbildning till medicinsk sekreterare eller motsvarande, med goda kunskaper i svenska språket. Vi ser att du är en van användare av olika IT-verktyg, gärna journalsystemet Melior och Elvis. 

Vi söker dig som är kvalitetsmedveten, strukturerad, lösningsorienterad, flexibel, ansvarskännande och som har lätt för att samarbeta med andra människor. Vi värdesätter även nytänkande, kreativitet och att du är öppen för förändringar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Övrigt

Vi intervjuar löpande. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1711
Kontakt
  • Anna-Carin Karlén, Enhetschef, 0768944114
Facklig företrädare
  • Vision, 0500-431944
Publicerat 2023-02-24
Sista ansökningsdag 2023-05-15

Tillbaka till lediga jobb