Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Bemanningsservice

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Bemanningsservice är Sahlgrenska Universitetssjukhusets interna resursorganisation.

Vi rekryterar och ansvarar för all timanställd personal inom SU. Vårt uppdrag är att bemanna vårdavdelningarna med engagerad och kompetent personal vid akut korttidsfrånvaro. Som timanställd på Bemanningsservice har du möjlighet att ambulera mellan ett flertal avdelningar inom vår verksamhet som bedrivs på Sahlgrenska sjukhuset, Östra sjukhuset, Mölndals sjukhus, Högsbo sjukhus samt Rågården.

Vad erbjuder vi?

Som skötare arbetar du med psykiatrisk omvårdnad, behandling och rehabilitering av patienter med svår psykisk ohälsa. Du har möjlighet att på sikt ambulera mellan våra psykiatriska verksamhetsområden beroende, psykos, affektiva, neuropsykiatri och rättspsykiatri.

Med hjälp av vårt bokningssystem TimeCare Pool bokas du in på arbetspass utefter din egen tillgänglighet, du styr därmed själv när du kan arbeta. Vi erbjuder nu timanställning där man som anställd behöver kunna arbeta minst 4 pass i månaden.

Vem söker vi?

  • Du är utbildad skötare eller undersköterska med minst ett års erfarenhet inom psykiatrisk omvårdnad

eller

  • Du har fullgjort sjuksköterskeprogrammet termin 3 alt. läkarprogrammet termin 5 (GU) eller termin 6 annat lärosäte, samt har erfarenhet av psykiatrisk omvårdnad

eller

  • Du har fullgjort termin 6 på psykologprogrammet, samt har erfarenhet av psykiatrisk omvårdnad

Du kan kommunicera på svenska i tal och skrift. Om du har ytterligare språkkunskaper är det en fördel.

Som person bör du vara serviceinriktad och flexibel. Du har ett genuint intresse för människor samt känner stort engagemang i ditt arbete. Då du har möjlighet att ambulera mellan ett flertal verksamhetsområden behöver du vara en god lagspelare med en öppensinnad inställning inför nya miljöer och arbetsgrupper. Självständig och trygg i din yrkesroll, lugn och lyhörd i din framtoning med ett tydligt gränssättande i dina beslutsfattanden. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Låter detta som tjänsten för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Intervjuer hålls löpande under ansökningsperioden. I samband med rekryteringen kommer vi att beställa utdrag från misstanke- och belastningsregister.

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad 0-100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1680
Kontakt
  • HR-specialist Frida Rydberg, 031-3432900
  • HR-specialist Olivia Andersson, 031-3432900
Facklig företrädare
  • Kommunal, Maria Andersson, 0704-742060
Publicerat 2023-03-01
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Terug naar vacatures